A+ A A-

Mesoestetic Medical Devices

A ONE TAB

A-ONE TAB

Mobiel Huid & Haar Diagnose Systeem

6 Soorten huiddiagnose

Vocht, Porie, Talg, Rimpel, Pigmentatie & Elasticiteit.

7 Soorten haardiagnose

Hoofdhuid, Talgconditie, Haaruitval, Haardichtheid, Haarbeschadiging, Haardikte & Haarporie.

Diagnose systeem

Nauwkeurige diagnose door levendige en vergrote foto's van huid & haar door digitale scope.

Gedetaileerde diagnose dmv beschrijving en grafieken van de huidige huidconditie.

CCD Camera Sensors Video SD
CCD Camera Vocht / Elasticiteit Sensor Video out / Micro SD
Automatische analyse

Interpretatie van diagnose door geanalyseerde foto's en resultaatgrafieken.

Aanbeveling van producten en diensten

Geeft aanbeveling van geschikte cosmedische producten met door u zelf gekozen en geïmporteerde productlijn.

Eigenschappen

Wi-Fi functie

Draadloze koppelingen met computer  bluetoothicon

Gebruiksvriendelijk

Touch-screen

Mobiele oplossing

Compact & licht, ingebouwde sensoren

Geïntegreerd met huid- & haardiagnose

Voorzien van huid- & haardiagnose software

Makkelijke back-up

Data back-up via USB of SD kaart

Compatibiliteit

USB 2/3 - Windows XP, w7 & w8

tmtsystemlogo__mesoestetic_tmt

Transdermale Mesodermische Therapie

Transdermaal electro-mesotherapie systeem

Spectaculaire resultaten zonder injecties, ongemak of neveneffecten.

Het Mesoline SystemTM is een apparaat dat een unieke en revolutionaire techniek gebruikt die ervoor zorgt dat de actieve bestanddelen van de «Cosmeceutische» producten de huid zullen binnendringen op een niet-agressieve, snelle en werkelijk doeltreffende wijze. Is ideaal voor het toedienen van actieve producten die de huid niet kunnen binnendringen door eenvoudige passieve applicatie (d.m.v. gel, crème of conventionele transdermische patches).  

Zijn originaliteit?

In eenzelfde apparaat, de elektrophoroporator genaamd, zijn 2 technieken verzameld die elk afzonderlijk de versterkte huiddoorlaatbaarheid reeds hebben bewezen: de elektroforese (of ionoforese), die een constante stroom gebruikt en de elektroporatie, die een beroep doet op een aantal pulsies van snelle en korte duur.

Doel?

De doeltreffendheid van deze twee methoden samenvoegen om zo het binnendringen van bepaalde actieve bestanddelen in de huid te boosten op een weldadige wijze. De actieve bestanddelen kunnen poblemen als huidveroudering, cellulitis, striemen of huidverslapping behandelen.

Elektroporatie

De elektroporatie bestaat eruit elektrische schokken toe te dienen van heel korte duur op de cellen en weefsels. Hierdoor worden de microporiën van de huid geopend zodat de actieve bestanddelen gemakkelijk kunnen binnendringen. Dit fenomeen is volledig omkeerbaar: wanneer de micro schokken stoppen, bekomt de huidstructuur opnieuw haar oorspronkelijke toestand.

Het fenomeen van herhaaldelijke vorming en verdwijning van de microporiën, mondt uit in een aanzienlijke verhoging van de huiddoorlaatbaarheid. De elektroporatie is een athermisch fenomeen en is een algemene techniek die kan worden toegepast op alle celtypes. Het laat het binnendringen van verschillende stoffen toe, onafhankelijk van hun oorsprong of grootte. Het is een heel doeltreffende techniek zowel voor het binnendringen van eenvoudige molecules als voor de macro molecules zoals DNA of Hyaluronzuur. 

Dankzij de elektroporatie dringen de «Cosmeceutische» actieve bestanddelen doeltreffend in de huid zonder het gebruik van naalden. De behandelingen zijn bijgevolg pijnloos. Neveneffecten zoals sporen, gesprongen vaatjes of hematomen zijn uitgesloten. 

Elektroforese of Ionoforese

De elektroforese of ionoforese bestaat eruit de actieve bestanddelen in de huid te laten binnendringen door het gebruik van elektrische stroom. De ingangskanalen zijn de zweetklieren en de haarzakjes.

Dankzij de elektroforese kunnen de geïoniseerde molecules binnendringen doorheen de aanhangende  structuren van de dermis door het gebruik van een constante stroom (<0,5 ma /cm2). De elektrische afkeer veroorzaakt tussen de polariteit van de aangebrachte stof en het niveau van de schok van de gebruikte elektrode heeft als gevolg dat de stoffen kunnen binnendringen. Dezelfde twee tekens zullen afstoten en twee tegenovergestelde tekens zullen aantrekken. Dankzij dit principe worden de actieve ionen van de actieve bestanddelen teruggeduwd naar de dermis.

 

 mct injector

photogensystemlogo__mesoestetic_photogen

Photogen System Radio Frequentie ; Perfecte synergie, uitsluitend voordelen.

Onmiddellijke resultaten zonder plastische chirurgie.


Photogen System (Radiophotonische Multitherapie) is de perfecte synergie tussen de meest geavanceerde technologieën (radiofrequentie en fototherapie) en een innovatief gamma cosmedische producten van Mesoestetic om spectaculaire resultaten te bekomen vanaf de eerste behandeling.


Om nòg meer resultaat te verkrijgen, kan het apparaat eveneens gecombineerd worden met de chemische peelings (niet tijdens dezelfde sessie) of de Cosmeceutische anti-aging behandelingen (Energy C, Collagen 360°, Stem Cell en Radiance DNA) van Mesoestetic.


Photogen System is het meest veelzijdig medisch-esthetisch platform met meerdere gezichts –en lichaamsbehandelingen. De 4 behandelprogramma's zijn speciaal ontworpen om de specifieke behoeften van elke individuele patiënt te vervullen.
4 technologieën
Voor het eerst combineert een medisch apparaat 4 innovatie en doeltreffende technologieën, op verschillende niveaus om verbluffende resultaten te bekomen.

4 technologieën

photogen skin 01Unipolar Transfer:
penetration actieve stoffen
photogen skin 02Bipolar Radiofrequency: collagen production, verstevigend effect
photogen skin 03Unipolar Radiofrequency: diep verstevigend effect lichaam
photogen skin 04High Powered LED
Phototherapy:
CompLED system

 

photogen wavelenght4 golflengtes

Infrared Iight (880 nm): intense regeneration
scars, cellulite and localised fat treatments.

Red light (660 nm): big stimulating and repairing effect, metabolismn of the cells increase, production of collagen.

Amber light (590 nm): anti-aging and anti-wrinkel effect
increase of skin luminosity.

Blue light (470 nm): acne

Onmiddellijke resultaten zonder plastische chirurgie 

 

Lees meer