A+ A A-

photogensystemlogo__mesoestetic_photogen

Photogen System Radio Frequentie ; Perfecte synergie, uitsluitend voordelen.

Onmiddellijke resultaten zonder plastische chirurgie.


Photogen System (Radiophotonische Multitherapie) is de perfecte synergie tussen de meest geavanceerde technologieën (radiofrequentie en fototherapie) en een innovatief gamma cosmedische producten van Mesoestetic om spectaculaire resultaten te bekomen vanaf de eerste behandeling.


Om nòg meer resultaat te verkrijgen, kan het apparaat eveneens gecombineerd worden met de chemische peelings (niet tijdens dezelfde sessie) of de Cosmeceutische anti-aging behandelingen (Energy C, Collagen 360°, Stem Cell en Radiance DNA) van Mesoestetic.


Photogen System is het meest veelzijdig medisch-esthetisch platform met meerdere gezichts –en lichaamsbehandelingen. De 4 behandelprogramma's zijn speciaal ontworpen om de specifieke behoeften van elke individuele patiënt te vervullen.
4 technologieën
Voor het eerst combineert een medisch apparaat 4 innovatie en doeltreffende technologieën, op verschillende niveaus om verbluffende resultaten te bekomen.

4 technologieën

photogen skin 01Unipolar Transfer:
penetration actieve stoffen
photogen skin 02Bipolar Radiofrequency: collagen production, verstevigend effect
photogen skin 03Unipolar Radiofrequency: diep verstevigend effect lichaam
photogen skin 04High Powered LED
Phototherapy:
CompLED system

 

photogen wavelenght4 golflengtes

Infrared Iight (880 nm): intense regeneration
scars, cellulite and localised fat treatments.

Red light (660 nm): big stimulating and repairing effect, metabolismn of the cells increase, production of collagen.

Amber light (590 nm): anti-aging and anti-wrinkel effect
increase of skin luminosity.

Blue light (470 nm): acne

Onmiddellijke resultaten zonder plastische chirurgie 

 

4 technologieën die elkaar aanvullen om de meest optimale resultaten te verkrijgen en die elk op verschillende niveaus werken:

Unipolaire Radiofrequentie: produceert een diepgaande en selectieve verwarming van de huid en veroorzaakt zo het samentrekken en het herstructureren van de collageen waardoor men een onmiddellijk liftend en verstrakkend effect heeft en de kwaliteit van de huid verbeterd. Hij werkt op een diepte van 2-3 cm.
Het is een techniek die heel efficiënt is om cellulitis en plaatselijke vetophopingen te behandelen alsook om de huid te verstevigen. 

Unipolaire overdracht: dankzij de specifieke radiofrequenties zorgt hij voor een verandering in de permeabiliteit van het membraan waardoor de actieve stoffen in de huid kunnen penetreren. 

Bipolaire Radiofrequentie: ageert op het meest oppervlakkige niveau van de huid (0,5-1 cm). Produceert een gecontroleerde verhoging van de temperatuur van de huid, verhoogt de activiteit van de fibroblasten die de vorming van collageen en elastine vermenigvuldigen en zo een liftend effect creëren zonder plastische chirurgie. 

Fototherapie door hoogintens LED. Totaalsysteem: toepassen van electromagnetische energie van verschillende stralingsniveaus op de huid die verschillende weldadige effecten hebben.  :

Infrarood licht (880 nm): intensief regenereren, helend, tegen cellulitis en plaatselijke vetophopingen.  

Rood licht (660 nm): biostimulerend en herstellend effect. Verhoging van het cellulair metabolisme.

Geel licht (590 nm): antirimpeleffect, verbetering van de uitstraling van de huid.

Blauw licht (470 nm): acne.

RF
Frequentie: 1 MHz
Densité d'énergie: 150 J/cm2
Diamètre spot: 3 cm

PHOTOTHÉRAPIE
Nº Diodes: 140
Puissance LED: 0,5 W/LED