A+ A A-

Wie zijn wij?

Beste bezoeker,

Cosmedische producten en medische apparatuur die zichtbare resultaten geven, tijdsbesparend zijn en tevreden klanten opleveren. Wie droomt daar niet van?

Aesthetic Solutions is net daarom gereputeerd importeur en distributeur voor de Benelux van een compleet gamma innovatieve, multifunctionele afslanking -en schoonheidsapparaten en exclusieve huidverbeteringsproducten voor dermatologen, plastische chirurgen, esthetische artsen, schoonheidsspecialisten en wellness -en fitnesscentra.

We zijn een trendsettende expert die de evoluties in research & development op de voet volgt, waardoor onze afnemers continu innovatieve, bijzonder resultaatgerichte behandelingen kunnen aanbieden op maat van hun klanten. Onze focus ligt -al dan niet in combinatie met elkaar- op verjonging en afslanking.

Dankzij (de combinatie van) de cosmedische producten van Mesoestetic, Lumi 8 LED-lichttherapie en microneedling met de enige echte originele Dermaroller CE kan u gegarandeerd komaf maken met fijne lijntjes, diepe rimpels vervagen en striemen, pigmentatievlekken, couperose en acné(littekens) efficiënt behandelen. Wij kunnen u alvast het bewijs leveren ... met een foto voor en na elke behandeling!

Er is immers een immens verschil tussen de traditionele cosmetica en de medisch onderbouwde, pharmaceutische cosmetica: veel hogere concentraties en hoge kwaliteitsnormen die enkel in de pharmaceutische industrie gebruikt mogen worden.

Resultaat? U ziet daadwerkelijk het verschil!

In de US zijn reeds vele sterren overtuigd van de kracht van Mesoestetic, nu jij nog!
Kom naar 1 van onze workshops, onderga zelf een behandeling en oordeel zeker zelf.

Bovendien is gelijktijdig verjongen en afvallen perfect mogelijk dankzij onze hoogstaande innovatieve Cocoons van Sybaritic.
En voor wie het afslanken wat actiever mag, hebben we ook een oplossing: Imoove, het jongste paradepaardje in ons gamma.

Ontdek op de volgende pagina's ons uitgebreid aanbod professionele producten en apparaten verder!

Veel lees -en kijkplezier.
En hopelijk tot gauw!

Ingrid Vander Zijpen en haar Aesthetic Solutions Team

 

Locatie bureel & magazijn

Albert Temmermanstraat 19B - 1731 Asse (Zellik) | Tel: +32(0)2 88 03 003

Bereken Route

Locatie workshops

Lombeekkeitse 13 - 1760 Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek | Tel: +32(0)475 57 65 86

Bereken Route