A+ A A-

Dermaroller

Micro-chirurgische needling behandeling

Dermaroller™ Therapie is een micro-chirurgische needling behandeling. Een procedure die de huid aanzet zichzelf te herstellen door celdeling en aanmaak van nieuwe collageen -en elastinevezels, wat resulteert in een gladdere, jongere en gezondere huid.

Met de Dermaroller™ Therapie heeft u eindelijk een oplossing voor het daadwerkelijk behandelen van

- Huidveroudering & versteviging
- Littekens
- Hyperpigmentatie
- Striae

De Collageen Inductie Therapie (CIT) die met de Dermaroller wordt gegeven biedt een duidelijke meerwaarde aan uw instituut wat betreft huidverbetering. De resultaten overtreffen o.a. fraxel-laser behandelingen. Uw investering is laag en cliënten zien snel resultaat wat de mond-tot-mondreclame sterk op gang zal brengen. Daarnaast bindt u uw klanten door een (half)jaarlijkse opfrisbehandeling met deze Dermaroller.

Wat maakt Dermaroller™ zo bijzonder?Dermaroller pakket

Onze Dermaroller™ is in het bezit van een CE goedkeuring en ISO 13485 certificering voor medisch materiaal type I. Het ISO 13485 wordt enkel verkregen als de keuze van materiaal (Zweeds ijsgekoeld staal) en steriliteit streng onderzocht en goedgekeurd zijn. Belangrijk criterium hierbij is dat de diameter van de naaldjes tussen 0.07mm tot max. 0.1mm is. We spreken hier over echte chirurgische micro-needling. Grotere diameters en/of niet rechte naaldjes kunnen littekentjes achterlaten.

Teveel naaldjes echter, geven het effect van een fakirbed en geen enkel naaldje zal voldoende de huid penetreren of slechts heel oppervlakkig. Ofwel moet de behandelaar met hoge druk gaan werken wat weer kan resulteren in het afstompen van de naaldjes met alle risico's vandien.

Micro Needling wil zeggen: zonder grote druk, fijne microkanaaltjes en microwondjes veroorzaken, zonder het stratum corneum te schaden en op deze manier een natuurlijk herstelproces in te zetten. Micro Needling Therapy is een medisch gegeven, ontstaan uit diverse medische en wetenschappelijke studies.

Dermaroller is tot stand gekomen na veelvoudige studies en het opvolgen van bepaalde fysische regels uit de natuurkunde. Hierdoor is de originele Dermaroller op dit moment als enige micro-needling systeem in Europa, opgenomen in het ISO 13485 bestand voor medisch materiaal en originele CE goedkeuring. (Bij sommige fake rollers staat CE voor China Export)

eDermastamp

"State of the Art" vakmanschap, high-en geavanceerde kwaliteit en design: Made in Germany

Na een intensief en gedegen onderzoek van meer dan 60 gepubliceerde artikelen, die zich vooral bezighouden met elektrische stimulatie
voor celreactivering, zijn we beland bij een geheel nieuwe kijk op microneedling: een electro-stimulatie apparaat dat gelijktijdig de naalden in de
huid laat penetreren.

Om een duidelijk onderscheid te maken tussen de traditionele Dermaroller® en dit High-Tech electro stimulatieapparaat, is er voor de naam een e-geplaatst. De nieuwe naam is dan ook: eDermastamp®. Het is de nieuwste innovatie op het gebied van microneedling en uiteraard drager van zowel een ISO als CE certificering voor medisch goedgekeurd materiaal volgens ISO 13485.

De sterke elektrische motor garandeert een continuïteit van 50 tot 150 prikken per seconde. Zes fijne precisie micro-naalden van medische kwaliteit roestvrij staal zijn in optimale samenstelling gerangschikt voor optimale invasieve penetratie. eDermastamp® is een medische toepassing met de
mogelijkheid tot transdermale toediening met een uiterst handzaam en compact apparaat voor een effectieve en efficiënte behandeling. Hiervoor is het apparaat instelbaar van 0,5 tot 1,5mm.

Doel eDS 2-001

Medische Microneedling / Transdermale toediening

Toepassingen

- Acné littekens
- Striae
- Brandwonden
- Rimpels
- Mesotherapie
- Neo-collagenesis
- Huidhydratatie
- Celstimulatie

Met de behandelingen genieten we van het lichaamseigen regeneratieproces doordat de celproliferatie wordt gestimuleerd wat vervolgens resulteert in nieuwe collageenvorming. De epidermis verbetert in dikte, structuur en transparantie. Herhaalde eDermastamp® sessies verbeteren de algehele huid textuur.  De gepatenteerde eDermastamp® naald-tip­beschermer fungeert tegelijkertijd als reservoir voor de infiltratie van de werkstoffen, zoals Dermaroller® CIT-oplossing. Let op dat u hiervoor uitsluitend voor transdermale toediening gecertificeerde producten gebruikt zoals Dermaroller® CIT Oplossing of de x.prof ampoules van Mesoestetic  

Frequentie

Overdaad schaadt.
Daarom geven wij het advies om tussen de behandelingen minimaal zes weken te laten. Te
veel needling behandelingen met korte tussenpozen kunnen leiden tot weefselschade in de vorm van een verharde huid/littekenvorming. Herhaalde needling op hypertrofisch littekenweefsel kan resulteren tot meer hypertrofisch weefsel. De uitermate hoge kwaliteit van eDermaroller® garandeert de mogelijkheid tot een zeer gecontroleerde behandeling maar hiervoor dienen de adviezen gerespecteerd en gevolgd te worden.

Dermaroller® CIT (= Collagen Induction Therapy) Solution betreft hier een medische klasse III oplossing, een combinatie van hyaluronzuur, mineralen, vitaminen en peptiden. Het is gecertificeerd voor intradermale injecties en transdermale toediening door Microneedling en wordt geleverd in een doos van 10 (tien) 5 ml injectieflacons.
Het stimuleert de celproliferatie (fibroblasten, keratinocyten, enz.) en verbetert de contouren
en elasticiteit. Is biologisch afbreekbaar en wordt geleidelijk geabsorbeerd.
Mag uitsluitend worden gebruikt in combinatie met injecties/apparaten met een CE-markering zoals de eDermaStamp®

Gewicht

Ca 900g

Classificatie

CE-markering medische hulpmiddelen, klasse IIa volgens ISO 13485!

eDermastamp® Naald Tips worden geleverd in een doos van 5 stuks. (CE-gecertificeerd als medisch product klasse IIa, Single Use) beschikbaar in 1,5 mm en 0,5 mm naaldlengte.