A+ A A-

Foto behandeling TMTTMT System = Transcutaneous Mesodermic Therapy, het alternatief vor injecties!

Gesteund en gegarandeerd door onderzoek by Mesoestetic Pharma Group.

Effectieve technologie en bewezen betrouwbaarheid + nieuwe, nog efficiëntere cosmeceutical formules = bewezen resultaten!

TMT System is een  medische goedgekeurd apparaat dat een unieke en revolutionaire techniek gebruikt die ervoor zorgt dat de actieve bestanddelen van de «Cosmedische » producten de huid zullen binnendringen op een pijnloze, niet invasieve, snelle en werkelijk doeltreffende wijze. TMT System is het resultaat van vele jaren research door Mesoestetic Pharma Group, leider in
de sector van de medische en cosmedische producten en toestellen.

Dit proces is ideaal voor het toedienen van actieve producten die de huid niet kunnen binnendringen door eenvoudige passieve applicatie.

Zijn originaliteit? In eenzelfde apparaat, zijn 2 technieken verzameld die elk afzonderlijk de versterkte huiddoorlaatbaarheid reeds hebben bewezen:

 Elektrophoratie + Elektroforese

Elektrophoratie geeft korte elektrische pulsen aan de cellen en weefsels. Hierdoor worden de
microporiën van de huid geopend en kunnen de actieve bestanddelen de huid binnendringen. Dit fenomeen is volledig omkeerbaar: wanneer de micropulsen stoppen, bekomt de huidstructuur opnieuw haar oorspronkelijke toestand. Het fenomeen van herhaaldelijke vorming en verdwijning van de microporiën, mondt uit in een aanzienlijke verhoging van de huiddoorlaatbaarheid.

Het verschijnsel van de vorming van ultramicroporiën van elektrische oorsprong in het stratum corneum mondt uit tot in de lipide structuur die de keratinocyten bindt. Afhankelijk van welk huidgebied vertegenwoordigt de lipidenstructuur tussen 5% en 30% van het stratum corneum en is dit de belangrijkste dermale barrière tegen het binnendringen van stoffen die we moeten doorbreken.

Elektroforese of Ionoforese bestaat eruit de actieve bestanddelen in de huid te laten binnendringen door het gebruik van elektrische stroom via de ingangskanalen van de zweetklieren en de haarzakjes. De geïoniseerde molecules kunnen binnendringen doorheen de aanhangende structuren van de dermis dankzij het gebruik van een constante stroom (+ of - geladen).  De elektrische afkeer, veroorzaakt tussen de polariteit van de aangebrachte stof en het niveau van de schok van de gebruikte elektrode, heeft als gevolg dat de stoffen kunnen binnendringen.

Voor wie is TMT System bestend?
Voor elke persoon die geen injecties wenst, maar toch een maximum doeltreffendheid van de actieve bestanddelen. Alle huidtypes kunnen worden behandeld, ook deze die een probleem vormen in de Mesotherapie: de donkere huiden die door herhaaldelijke injecties het risico verhogen van kleine onesthetische littekens of de rosacea huid met een risico op hematomen.

Voordelen van TMT System?

- Veelvoudig
- Geen injectie (niet invasief)
- Geen verdoving
- Geen littekens
- Geen warmtegevoel
- Geen pijn, zowel tijdens als na de behandeling
- Geen sociale afzondering dankzij de korte tijdsduur van de verzorging
- Dezelfde doeltreffendheid als de invasieve actieve bestanddelen door Mesotherapie, zonder beroep te doen op naalden.
- Volledig veilig.

Goed om te weten! Het elektrisch systeem is «geïntegreerd» onder de vorm van een «zwarte doos». Het
is bijgevolg onmogelijk de intensiteit en de frequentie, die tijdens de fabricatie werden ingesteld, per ongeluk te wijzigen!