A+ A A-

 Photogen


De perfecte synergie tussen de meest geavanceerde technologieën (radiofrequentie en fototherapie) en een innovatief gamma cosmedische producten van Mesoestetic om spectaculaire resultaten te bekomen vanaf de eerste behandeling. Het alternatief voor een facelift.

Photogen VN1
Photogen VN2
Photogen VN3
Photogen VN4
Photogen VN5
Photogen VN6
Photogen VN7
Photogen VN8

■ TMT System


Transcutaneous Mesodermic Therapy is een niet-invasieve mesotherapie-behandeling zonder het nadeel van naalden (elektroforese/elektroporatie). Deze techniek is veilig, pijnloos, effectief en garandeert snelle resultaten. 4 doeltreffende programma's voor gelaat & lichaam:

 PROGRAMMA 1: Anticellulitis

TMTprog1 VN1
TMTprog1 VN2

 PROGRAMMA 2: Huidverslapping

TMTprog2 VN1
TMTprog2 VN2

 PROGRAMMA 3: Anti-aging

TMTprog3 VN1
TMTprog3 VN2
TMTprog3 VN3
TMTprog3 VN4
TMT prog3 VN5
TMT prog3 VN6
TMT prog3 VN7
TMT prog3 VN8

 PROGRAMMA 4: Depigmentatie

TMTprog4 VN1

 Mesopeel


Een hoogontwikkeld gamma professionele peelings die dankzij een groep van hydrozuren een exfoliërende actie hebben op de huid: melkzuur, amandelzuur, saliculzuur en glycolzuur. Een peeling is een eenvoudige, maar doeltreffende techniek. Het veroorzaakt een gecontroleerde vernieuwing van de opperhuid en een deel van de diepere huidlagen. Hierdoor ontstaat er een verdikking van de huid, een regeneratie van de collageen- en elastinevezels, een melanineregulatie en een vasculaire stimulatie.

Mesopeel VN1
Mesopeel VN2
Mesopeel VN3
Mesopeel VN4
Mesopeel VN5
Mesopeel VN6
Mesopeel VN7
Mesopeel VN8

 Cosmelan


De revolutionaire Cosmelan-behandeling van Mesoestetic® maakt definitief komaf met pigmentvlekken.

Cosmelan VN1
Cosmelan VN2
Cosmelan VN3
Cosmelan VN4
Cosmelan VN5
Cosmelan VN6
Cosmelan VN7
Cosmelan VN8

 Mesoéclat


Huidveroudering is het aftakelingsproces van de huid in de loop van het leven. UV-stralen, gecombineerd met genetische- en omgevingsfactoren zoals roken en vervuiling, bepalen de vooruitgang van dit proces.

Mesoeclat VN1
Mesoeclat VN2
Mesoeclat VN3
Mesoeclat VN4
Mesoeclat VN5
Mesoeclat VN6
Mesoeclat VN7
Mesoeclat VN8

 Dermaroller


Micro-chirurgische needling behandeling. Een procedure die de huid aanzet zichzelf te herstellen door celdeling en aanmaak van nieuwe collageen- en elastinevezels, wat resulteert in een gladdere, jongere en gezondere huid. Met de Dermaroller™ Therapie heeft u eindelijk een oplossing voor het daadwerkelijk behandelen van huidveroudering & versteviging, littekens, hyperpigmentatie en striae.

Dermaroller VN1
Dermaroller VN2
Dermaroller VN3
Dermaroller VN4
Dermaroller VN5
Dermaroller VN6
Dermaroller VN7
Dermaroller VN8

 Lumi8


Biedt een oplossing voor een gezondere, jonger uitziende huid door het verstrekken van veilige, niet-invasieve, pijnloze behandelingen voor alle huidtypes, zowel voor vrouwen als mannen. Draagt bij tot het verminderen van fijne lijntjes, rimpels, verkleinen van de poriën, huidverstrakking, weefselgenezing, collageenstimulatie en ontgifting bevorderen.

Lumi8 VN 1
Lumi8 VN 2
Lumi8 VN 3
Lumi8 VN 4
Lumi8 VN5
Lumi8 VN6
Lumi8 VN7
Lumi8 VN8

 Slimline POD


Spitstechnologie voor afslanking en anti-aging van lichaam en gelaat. SlimLine verhoogt het metabolisme, zorgt voor een duurzaam gewichtsverlies en vermindert huidverouderingstekens terwijl u zalig ontspant.

 

 Slimline POD Deluxe


Dit pareltje bevat alle kenmerken van de SlimLine Pod maar heeft een wrap-around LED-gezichtspaneel dat gebruik maakt van 1334 niet-thermische rode, gele en infrarode LED's voor geavanceerde gezichtsbehandelingen en heeft ook een zuurstofgeneratie om het celmetabolisme te activeren en de geestelijke alertheid te verbeteren. Verhoogt ook het lichaamsmetabolisme.