A+ A A-
  • All
  • DROOG
  • NAT
Slimline O² Deluxe IRSlimline O²Slimline Sauna PodSlimLine Salt Air PODRelaxWell PODCocoon IR Wellness ProMyCocoonFitbedRed Fuzion Ocean PODRed Fuzion Jet PODRed fuzion Hydro Jet PODRelaxWell Jet PODRelaxWell Hydro PODHydration StationCollagen O² Jet of Spa Jet 2 GCollagen O²POD of IRH CocoonSpa Oceana

Sybaritic Inc - opgericht in 1990 - is wereldwijd de erkende pionier en marktleider in de esthetische- en geavanceerde fitnesstechnologie. Sinds haar ontstaan produceert zij o.a. thermische capsulesystemen voor gewichtsverlies, dit zowel voor de schoonheids- als de fitnessindustrie.

Sybaritic werd bekroond met 110 internationale en US-patenten voor de golfvormenergie en haar technologische innovaties. Later ontwikkelden ze ook laser-, licht- radiofrequentie- en ultrasone gebaseerde producten die gebruikt worden voor esthetisch-medische behandelingen.

Sybaritic is specialist in het leveren van veilige en effectief bewezen systemen die betaalbaar en winstgevend zijn en ondersteund worden door een wereldwijde service en training.

Sybaritic is aanwezig in meer dan 60 landen en telt meer dan 30.000 klanten waaronder sommige van de meest luxueuze en bekende spa-faciliteiten over de hele wereld.