A+ A A-

COLLAGEN O² POD OF IRH™ Cocoon 

Biocompatibele lange infraroodstralen en hammamstoom in de IRH™ Cocoon laten u heerlijk afslanken en ontspannen tegelijkertijd. Bijkomende technologie bij de Collagen O² POD is een zuurstofgenerator, een zuurstofpistool en meer LED-licht voor anti-aging en nog betere afslanking.

Afslanking

irh-cocoon

Lange infraroodstralen stellen het lichaam in staat vetten te verbranden en toxines vrij te geven. Stoom opent de poriën en zorgt voor een betere penetratie van dermo-cosmetische producten. De vibrerende ergonomische matras stimuleert de bloedsomloop, het lymfestelsel, het bindweefsel en zorgt ervoor dat toxines worden afgevoerd. Doelstellingen? Body contouring, gewichtsverlies, hermodellering van het silhouet, vermindering van de sinaasappelhuid en versteviging.

Detox

De combinatie van infrarood en stoom, triggers van thermogenese, herstellen de bloedcirculatie -en lymfedrainagemechanismen en verwijderen de vrijgekomen afvalstoffen. Hydrofusion™ veroorzaakt een
verwijding van de poriën, bevordert de afvoer van gifstoffen, hydrateert en oxygenereert het huidweefsel, stimuleert en synthetiseert elastine en collageen en maakt de huid zichtbaar zachter en jonger. Doelstellingen? Drainagebevordering, verbetering van het veneuze verkeer, re-oxygenatie van de weefsels, versteviging van de huid en anti-aging.

Welzijn

Warmte heeft een positieve invloed op vele aspecten van het leven: gezondheid, comfort, ontspanning, lichamelijk en emotioneel welzijn. Het ontspannende effect van warmte werkt op de bron van pijn door de spierspanning te verminderen en geeft op die manier een echt gevoel van comfort.
Stoom en aromatherapie bevrijden de neus, maakt ademhalen makkelijker en verlichten stress. De vibromasserende ergonomische matras verlicht de spanning van de spieren. Kleurentherapie bevordert energiestromen en zorgt voor ontspanning en verbetert tevens de harmonie en het evenwicht tussen het lichamelijke en geestelijke.
Doelstellingen? Wegnemen van stress en vermoeidheid, verbeteren van de kwaliteit van de slaap, zorgen voor een emotioneel evenwicht, een lichamelijk herstel en een vermindering van pijn.