A+ A A-

Slimline O² Pod Deluxe met GemStone Diepe Infrarood Technologie

slimline pod o2 deluxe

Nieuwste generatie

GemStone IR warmt het lichaam en weefsel van binnenuit het lichaam op en geeft energie vrij. De diepe en middendiepe infraroodstraling dringen het diepst in de weefsels tot aan het bindweefsel en worden geabsorbeerd door het menselijk lichaam. Hierdoor bekomt u een intense  metabolismeverhoging. Fysieke infraroodwarmte zorgt voor een duurzame 'resonantie'; de moleculaire vibratie activiteit na een sessie in de Slimline GemStone zal het lichaam nadien nog tussen 4 en 12u na-opwarmen. Dit wil zeggen: verhoging van het metabolisme en duurzaam gewichtsverlies (dus vetverbranding) terwijl u zalig ontspant.

De uitstralende hitte van de diepe infrarood gemstones warmen het lichaam drie maal zo diep op als traditionele sauna's. Bovendien verhoogt het de lichaamstemperatuur en het metabolisme en ontgift het het lichaam wat resulteert in afslanking, verjonging, relaxatie en een betere slaap.

GemStone IR bevat de nodige mineralen calcium en magnesium om diepe infraroodstralen met een golflengte tussen 8.000 en 14.000 nm te produceren. Deze golven dringen 14 tot 15 cm in het lichaam en stoten negatieve ionen uit, die het gevoel van wellness en evenwicht versterken. GemStone is gekend als de "genezende steen" wiens eigenschappen mentale alertheid aanscherpt en stress doet verminderen, wat ook de resultaten van elk anti-aging -en afslankingsprogramma versterkt.

Colombiaanse universitaire studies hebben aangetoond dat winterdepressies door het gebruik van negatieve iongenerators kunnen worden verlicht, zoals bij het gebruik van antidepressiva, maar zonder de negatieve bijwerkingen. Deze ionen verhogen het zuurstofgehalte in de hersenen; verhogen zo de alertheid en de mentale energie. Negatieve ionen zijn ook ongelofelijk belangrijk in de algemene gemoedstoestand.

SlimLine verhoogt het metabolisme, zorgt voor een duurzaam gewichtsverlies en vermindert huidverouderingstekens terwijl u zalig ontspant.

Dit pareltje bevat alle kenmerken van de SlimLine Pod maar heeft een wrap-around LED-gezichtspaneel dat gebruik maakt van 1334 niet-thermische rode, gele en infrarode LED's voor geavanceerde gezichtsbehandelingen en heeft ook een zuurstofgeneratie om het celmetabolisme te activeren en de geestelijke alertheid te verbeteren. Verhoogt ook het lichaamsmetabolisme.

Werking

Acclimatisatie
Wanneer de klant op regelmatige basis kennis maakt met de 'dry heat' en het LED-licht van
de SlimLine, zal hij geleidelijk aan acclimatiseren en steeds meer lichaamsvocht uitzweten. De meerderheid zweet ongeveer 1,5 liter per uur. Na een abonnement van enkele behandelingen per week van de SlimLine is het gebruikelijk dat de klant het dubbele uitzweet. Het acclimatisatie proces zorgt voor een stijging van de cardiac output en het bloed plasma en een vermindering van het zout in het zweet. Je kan deze resultaten vergelijken met de resultaten die je behaalt na uitputtende lichaamsoefeningen en fitness.

Betere cardiovasculaire effectiviteit
Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat bij studenten die gedurende zes weken, drie maal per week een sessie deden van een 16 minuten droge sauna, hun cardiovasculaire effectiviteit verbeterde. Het resultaat van een kuur met de SlimLine zal hier beter scoren omwille dat de behandelingen 25-40 minuten duren en omdat het hoofd UIT de warme zone ligt MET ventilatiesysteem. Dus langer dan de behandelingen gedurende het wetenschappelijke onderzoek.

Zweten
Betekent calorieën verbranden. Zweten maakt deel uit van het ingewikkelde warmteregulerend proces van het lichaam, dat te maken heeft met het aanzienlijk stijgen van de cardiac output (hartritme en het plasma volume). De enige manier om uw lichaamstemperatuur constant te houden is door het lichaamsvocht uit te
zweten. Een proces dat 586 Kcal per liter zweet verbruikt. Een gemiddeld persoon kan gemakkelijk 500 gram uitzweten tijdens de SlimLine behandeling met 'dry heat' en LED-licht en bovendien 300Kcal verbruiken. Deze resultaten zijn vergelijkbaar wanneer u 3 tot 4 kilometer loopt. Een persoon met een hoge lichaamswarmte kan zelfs 600 tot 800 Kcal lichaamsvocht uitzweten zonder enige bijwerkingen. Dit is vergelijkbaar met 4,5 tot 9 km lopen. Bijna al de verbrande calorieën worden afgestoten als warmte door uw huid (75% van de verbrande calorieën wordt als zweet afgestoten via de huid). Dit is de reden waarom u zweet in de SlimLine en door te sporten.

Werkt als een intensieve inspanning
Wanneer het lichaam opwarmt, zal de hartslag stijgen.
Er wordt bloed weg gepompt van de organen naar de huid. Waar het bloed weer afkoelt en terugloopt om zo de lichaamstemperatuur te doen dalen. De versnelde hartslag, veroorzaakt door thermale therapie is een vorm van oefening voor het hart en het circulaire systeem van het lichaam. Warmte veroorzaakt stress voor het lichaam, dit zorgt voor psychologische veranderingen als resultaat. Opgelet, psychologische stress is goed, maar wel in beperkte maten. Het is zelfs zo dat alle oefeningen een vorm zijn van stress. Wanneer je het lichaam niet onderhoudt en dus niet zorgt voor psychologische stress en lichaamsoefeningen, gaat het lichaam langzaam achteruit. SlimLine heeft als eigenschap 'dry heat' omdat wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat droge sauna's effect hebben op het passieve lichaams cardiovasculaire systeem en bijdragen tot een goede sporttraining. Eveneens kan het ook als een vervanger gebruikt worden voor actieve fysische oefeningen.

Slimline Deluxe openHet metabolisme blijvend stimuleren 

SlimLine levert een totaal nieuwe ervaring van gewichtsverlies door de integratie en implementatie van de meest vernieuwende technologieën in een "alles-in-één" systeem. SlimLine stimuleert uw metabolisme zodat u gewicht verliest én dit gewichtsverlies op natuurlijke wijze kan behouden. Het succes van deze formule? Het probleem van de traditionele diëten, het gekende jojo-effect, wordt vermeden.
In combinatie met een gezonde voeding mag u blijvende, spectaculaire resultaten verwachten. 

Unieke technologie & Permanente voordelen

Geconvecteerde droge warmte en diep indringende bijna-infrarode warmte wordt gelijktijdig toegediend met therapeutisch, intens LED light, P-NIR golflengtes en 99% zuivere zuurstof. Deze unieke combinatie van technologieën vermindert de natuurlijke vetmassa waardoor het hormoon leptine wordt afgescheiden en de hypothalamus gestimuleerd wordt. U verliest gewicht en het afgeslankte lichaam verstrakt op drie manieren:

Een: De Basal Metabolic Rate (BMR) wordt verhoogd op een vergelijkbare manier zoals bij een fysieke activiteit en de hartslag en het metabolisme worden gestimuleerd zoals bij de uitoefening van zware lichamelijke inspanningen.

Jojo stempel SlimlineTwee: Het "Weight Set Point" van het lichaam daalt. Alleen door het veranderen van onze stofwisseling en het verhogen van onze BMR kunnen we een permanent lager "set point" creëren en onderhouden waardoor we moeiteloos ons lagere ideale gewicht kunnen behouden.

Drie: De door het gewichtsverlies aanwezige overtollige huid wordt verstrakt en verstevigd. Fijne lijntjes en diepe rimpels, tekenen van fotoveroudering, zullen worden verminderd door de intensieve LED-modules waardoor nieuwe celgroei wordt versterkt.

Weight Loss Studie

Een recente algemene studie over gewichtsverlies suggereert dat het gebruik van de therapeutische en complexe sanering van SlimLine enorme voordelen biedt aan obesitas en overgewicht patiënten. Verschillende belangrijke parameters - waaronder klinische, psychologische, psycho-fysiologische en biochemische - werden bestudeerd. De studie nam meetbare verbeteringen waar bij alle deelnemers van de groep en maakte melding van o.a. een vermindering aan gewicht en vetmassa maar ook een afname van angsten, boosheid en depressie.

De doeltreffendheid van Alfa OXY Spa capsules in complexe revalidatie van patiënten met een overmatig gewicht en primaire obesitas: Dr Oleg Glazachev, PK Anokhin Research Institute van de normale fysiologie, Moskou, Rusland 2007.

Contacteer ons om een exemplaar van de studie ontvangen.