A+ A A-

Collagen O² Jet of Spa Jet 2G


Laatste nieuwe generatie bij Dermalife is Collagen O² Jet. Bijkomende technologie is toevoeging van een zuurstofgenerator en meer LED-licht, wat resulteert in meer anti-aging en afslanking. 

spajet100% Spa in 2m² welzijn. 
Wordt één met het water. Laat u overspoelen door een vredevolle, aangename sensatie waarbij al uw zintuigen geprikkeld worden.

Relax

In een stressvolle wereld die steeds sneller draait, we hebben nu de mogelijkheid om even de stekker uit te trekken, te ontspannen en zichzelf te verzorgen.

Dankzij Spa Jet kunnen lichaam en geest zich volledig ontspannen. Uw zintuigen worden als het ware ondergedompeld in de weldoende eigenschappen van water in al zijn facetten.

Onweerstaanbaar design

Met zijn aerodynamisch silhouet en zijn fascinerende verlichting trekt de Spa Jet bewonderende blikken van alle voorbijgangers.

Ontspanning en efficiëntie vermenigvuldigd

Afslanking, detox, anti-aging én ontspanning.
Spa Jet maakt het mogelijk om snel zichtbare resultaten te boeken op vlak van lichaamsverzorging.

Functies

aromatherapieAromatherapie
Intense ontspanning

Aromatherapie werkt in op uw geest en bereidt het lichaam voor om het resultaat van de behandeling te optimaliseren. De samenstelling van de aroma's zorgen voor een zinnenprikkelende geursensatie.

chromotherapieChromotherapie
Sensatie in technicolor

Blauw om te ontspannen, rood om te stimuleren of geel voor de geest? Kies uw kleur om de effecten van de behandeling te optimaliseren.

hydrotherapieHydrotherapie
Word één met water

Heerlijk gemasseerd worden door 22 verstelbare jets (10 bovenaan, 10 onder het lichaam en 2 onder de voeten). 5 specifieke zones worden gemasseerd: hoofd, rug, lenden, benen, kuiten en voeten. Een droom ...

oligotherapieOligotherapie
De kracht van water

Spa Jet laat toe om oligo-elementen te verspreiden door een uniek systeem van verneveling. Profiteer van de herbronnende weldaad van water, met vergelijkbare kwaliteiten van zeewater.

infraroodInfrarood
Een unieke technologie

De energie van het infraroodlicht verhoogt de temperatuur van uw lichaam en stimuleert uw metabolisme waardoor de cellulaire activiteit verhoogt en uw huid opnieuw kan ademen.

musicologieMusicotherapie
Om in harmonie te zijn

Uitgerust met een luidspreker - die makkelijk op een CD/DVD-speler kan aangesloten worden - kan u tot het uiterste van uw zintuiglijke waarnemingen gaan.

dvdspelerquot; height=DVD-speler
Plezier voor de ogen

Een LCD-scherm boven het gezicht is verbonden met een DVD-speler en  maakt het mogelijk om beelden en foto's te laten zien tijdens de behandeling om de relaxatie nog meer te optimaliseren. 

vibromassageVibromassage
Een intelligent matras

Het eenvoudige genot van de Spa Jet massage resulteert in ontspanning, lichaamsverzorging en stimulatie van de bloeddoorstroming, om er maar enkele te noemen.

stoomHammamstoom
Warmte en vochtigheid

De stoom opent de poriën van uw huid en verwarmt het lichaam om zo de metabolische activiteit, zowel cellulair als circulair, te stimuleren. De stoom, gecombineerd met vochtigheid, creëert een beschermende barrière  die de vochtigheidsgraad van uw huid beschermt.