A+ A A-

photogensystemlogo__mesoestetic_photogen

Photogen System (Radiophotonische Multitherapie) is de perfecte synergie tussen de meest geavanceerde technologieën (radiofrequentie en fototherapie) en een innovatief
gamma cosmedische producten van Mesoestetic om spectaculaire resultaten te
bekomen vanaf de eerste behandeling.

4 technologieën
photogen skin 01Unipolar Transfer:
active principles penetration
photogen skin 02Bipolar Radiofrequency: collagen production, tightening effect
photogen skin 03Unipolar Radiofrequency: deep tightening effect
photogen skin 04High Powered LED
Phototherapy:
CompLED system

 

4 golflengten

Infrared Iight (880 nm): intense regeneration
scars, cellulite and localised fat treatments.

Red light (660 nm): big stimulating and repairing effect, metabolismn of the cells increase, production of collagen.

Amber light (590 nm): anti-aging and anti-wrinkel effect
increase of skin luminosity.

Blue light (470 nm): acne

 
Onmiddellijke resultaten zonder plastische chirurgie 

De perfecte synergie tussen de meest geavanceerde technologieën en de meest vernieuwende cosmeceutische producten.

Photogen System (Radiofotonische Multitherapie) is het meest polyvalente medisch-esthetisch platform dat er op de markt te vinden is. Ze combineert de meest efficiënte therapieën, de radiofrequentie en de fototherapie met een gamma medische cosmetica die ontwikkeld werd met het doel het effect van de apparaten te versterken om zo spectaculaire resultaten te bekomen vanaf de eerste behandeling.

4 technologieën die elkaar aanvullen om de meest optimale resultaten te verkrijgen en die elk op verschillende niveaus werken:

  • Unipolaire Radiofrequentie produceert een diepgaande en selectieve verwarming van de huid en veroorzaakt zo het samentrekken en het herstructureren van de collageen waardoor men een onmiddellijk liftend en verstrakkend effect heeft en de kwaliteit van de huid verbeterd. Hij werkt op een diepte van 2-3 cm. Het is een techniek die heel efficiënt is om cellulitis en plaatselijke vetophopingen te behandelen alsook om de huid te verstevigen. 
  • Unipolaire Overdracht. Dankzij de specifieke radiofrequenties zorgt hij voor een verandering in de permeabiliteit van het membraan waardoor de actieve stoffen in de huid kunnen penetreren. 
  • Bipolaire Radiofrequentie ageert op het meest oppervlakkige niveau van de huid (0,5-1 cm). Produceert een gecontroleerde verhoging van de temperatuur van de huid, verhoogt de activiteit van de fibroblasten die de vorming van collageen en elastine vermenigvuldigen en zo een liftend effect creëren zonder plastische chirurgie. 
  • Fototherapie door hoogintens LED. Totaalsysteem: toepassen van electromagnetische energie van verschillende stralingsniveaus op de huid die verschillende weldadige effecten hebben.