Acne Peeling

AESTHETIC ACNE CONCEPT
The Professional Acne Treatment

Acne peel system

Professionele peeling voor intensieve behandeling van acne-gevoelige en seborreïsche huid.      

“Acne vulgaris” wordt veroorzaakt door een overmaat aan androgeen die een toename van keratinisatie en folliculaire peeling bevordert, evenals sebumsecretie. Dit veroorzaakt op zijn beurt obstructie van de huidporie en daaropvolgende ontsteking door de opportunistische werking van bacteriële flora die op de huid aanwezig is. Dit leidt tot de typische acne-laesies in de vorm van comedonen, papulae, puisten en resterende hyperpigmentatie.

Acne peeling van Mesoestetic®  biedt een transversale aanpak om de vele factoren die de ziekte veroorzaken aan te pakken, waarbij een intensieve klinische behandeling voor professioneel gebruik gecombineerd wordt met een thuiszorgbehandeling die een compleet assortiment van producten bevat. (zie onderaan) Het staat garant voor de multifactoriële controle van acne-gevoelige en seborroïsche huid.

Het reinigt diep het huidoppervlak van acne-onzuiverheden voor een optimaal functioneren van de “pilosebaceous follicles”.

Acne behandelen met Lumi 8 LED-lichttherapie

De Lumi 8 LED is een handsfree, CE medisch goedgekeurd intens LED-licht, voor alle huidtypen.

Dankzij de ‘8′ voorgeprogrammeerde willekeurige variaties van pulsen en energie-intensiteit verdwijnen fijne lijntjes en vervagen diepe rimpels. Dit toestel is gespecialiseerd in het behandelen en verwijderen van acne, pigmentvlekken, striemen, littekens, doffe teint, couperose, vergrote poriën.

Jarenlang onderzoek heeft namelijk aangetoond dat LED-lichttherapie de fibroblasten en de collageenvorming stimuleert, de celstofwisseling en de bloedcirculatie versnelt en verbetert. De ‘Power Wave Cycle’ is een gepatenteerde Lumi 8-technologie die voor nog betere resultaten zorgt. Dit maakt onze Lumi 8 een uniek en “must-have” toestel voor de schoonheidsspecialiste die vooruit wil met haar instituut.

Combineer de behandelingen van de Lumi 8 LED-lichttherapie met de cosmedische producten van Mesoestetic en laat u verrassen door de verbluffende resultaten na slechts één behandeling! Als aanvulling bij de professionele verzorgingen en voor een optimaal resultaat heeft Mesoestetic® ook een hele lijn producten voor thuisgebruik die aangepast is aan elk soort huidtype.

Resultaten Acne Peel System

Acne Peel System biedt een totaalaanpak voor de meerdere factoren die acne veroorzaakt en combineert een intensieve klinische behandeling voor professionals met medische thuisproducten voor een gegarandeerd en veilig resultaat tegen de verschillende vormen van acne.

Home Acne Behandeling

Acne Thuisproducten

Intensieve Thuisbehandeling van acne-gevoelige en seborreïsche huid.

Acne gamma voor thuisgebruik: het beste wapen tegen acne! Met dit nieuwe gamma van mesoestetic bekomt u snelle en efficiënte resultaten op vlak van acnebestrijding. Het gamma werd speciaal ontworpen voor acné-gevoelige en seborroïsche huidtypes en bieden een optimale oplossing tegen deze huidaandoening.