Afslanking

AESTHETIC DEVICES

Afslanking

COCOONS

Spitstechnologie voor afslanking en anti-aging van lichaam en gelaat.

Het revolutionaire toestel “Cocoon” verhoogt het metabolisme en zorgt voor een duurzaam gewichtsverlies en vermindert tekenen van huidveroudering terwijl u zalig ontspant. 

"Cocoon IR Wellness Pro is een combinatie van (hoogwaardige) infraroodwarmte met vibratiemassage en aromatherapie die mijn klanten een fantastische wellness moment bezorgt. 30 minuten lang worden je zintuigen geprikkeld. Heel het lymfesysteem draait op volle toeren en uw metabolisme wordt verhoogd. Resultaat: een gevoel van welbehagen, een ware “boost” voor lichaam en geest. Je voelt je terug opgeladen. Je krijgt terug energie. Mensen met pijnlijke spieren en gewrichten ervaren de infraroodwarmte als heilzaam. Wij leven in een hectische maatschappij en vele klanten komen bij mij in de cocoon als het ware wekelijks herbronnen. In combinatie met BodyShock van Mesoestetic bekom ik bij mijn klanten ook fantastische resultaten naar huidverbetering en huidversteviging toe. Deze aankoop was een voltreffer voor mijn zaak en zodoende onderscheid ik mij enorm van mijn collega’s-schoonheidsspecialisten."
Claudia
Sint-Job-Int-Goor

Droge Hitte Systeem

Het is mogelijk om de omgevingswarmte exact af te stellen tot zo hoog als 81°C.

Ergonomisch Contour Bed

Uitermate comfortabel ergonomisch bed met het "Soft Cushion" kussen.

Vibratie Massage

Dubbele golf massage systeem.

Ambient LED System

Rood en Geel ledlicht beschikbaar voor atmosferisch omgevingslicht.

Aromatherpaie

Een mix van 4 unieke oliën.

Convectiewarmte en korte infraroodstralen

Hieraan heeft de SlimLine Cocoon zijn efficiënte en heilzame werking te danken! Resultaat? Vetverbranding, vrijgave van toxines, verhoging van het metabolisme (bij elke graad dat de lichaamstemperatuur stijgt, stijgt uw metabolisme 6%), openzetten van de huidporiën (betere penetratie van de gebruikte afslankingsproducten) ​

LED-Lichttherapie

Intens licht vermindert (op een pijnloze manier) verouderingstekens, verbetert de huidstructuur, huidskleur en celvernieuwing. Tip: In combinatie met de kuren van Mesoestetic verkrijgt u gegarandeerd resultaat met foto voor en na.

Polysensoriële effecten

Een waaier aan positieve zintuiglijke ervaringen, voortvloeiend uit warmte, aromatherapie, muziektherapie, vibratie van de ergonomische matras, met zuurstof verrijkte omgeving: Welzijn, relaxatie, fysiek en mentaal herstel.

Duurzaam afslanken

In combinatie met de Slender MEDD Methode (Metabolism/Exercice/Detox/Diet) is merkbaar afslanken op een blijvende manier eindelijk een realistisch doel! In tegenstelling tot de traditionele vermageringsprogramma's focust SlimLine op de optimale stimulatie van het metabolisme. Waarom? Het jojo-effect van gewichtsschommelingen wordt gecounterd, er is een snelle, merkbare vermindering van vetmassa en een behoud van de spiermassa.

Optioneel

- FIR (Far InfraRed)
- LED Voetstuk
- Oxy Condenser

IceSculptor

Hét alternatief voor liposuctie

De cryo-behandeling is klinisch bewezen en geeft het lichaam haar natuurlijke vorm terug door veilig en effectief het vet weg te vriezen.

Lig neer, ontspan en zeg vaarwel tegen uw vet

Nadat u en uw specialist de te behandelen zone(s) heeft geselecteerd, worden de handvaten op uw lichaam geplaatst en wordt er een gecontroleerde koelingsmethode toegepast. Tijdens uw behandeling kan u zich nuttig bezighouden of lekker ontspannen. 

Hermodelleer het lichaam

U kunt vet verminderen op meerdere lichaamsdelen met de cryobehandeling. Extra behandelingen zullen uw resultaten verder verbeteren. Achteraf helpt uw specialist u een geïndividualiseerd behandelingsplan op maat te maken speciaal met onze medische afslankproducten.

Na de behandeling

De cryoprocedure is volledig niet-chirurgisch dus u kunt meteen terugkeren naar normale activiteiten. De dag(en) erna kan de huid gevoelig aanvoelen maar dit is compleet normaal en is voor zeer korte duur. 

Componenten van IceSculptor:

 1. Innovatieve voorverwarmingsmodus
  Innovatieve voorverwarmingsmodus zal de bloedsomloop en het metabolisme versnellen, wat de handmassage zal vervangen én verbeteren . Dit is ook dubbele rendabiliteit omdat dit toestel VOLLEDIG handsfree is
 2. 360° handvaten.
  De meest innovatieve handvaten op de markt. Deze staan garant voor maar liefst 60% meer vetbevriezing per behandeling in vergelijking met de klassieke . cryolipolyse-handvaten. 
 3. Geïntegreerde vacuüm-, vries- en infraroodlicht-drie technologieën in één.
  Vier ergonomische handvaten (220mm * 80mm, 160mm * 60mm, 130mm * 50mm, 80mm * 40mm) voor verschillende gebieden. 80 mm * 40 mm is voor bevriezing van de kin en kleine gebieden.
 4.  Bevat de allernieuwste technologieën in de cryo-industrie
  a. Infraroodlicht (37 ° -42 °) voor gebruik warm voor het versnellen van de bloedsomloop;
  b. Gepulseerde vacuümmassage of koeling bestaande uit;
  c. Geleidelijk zuigen en loslaten in plaats van een scherpe vacuümbehandeling en een voorgeprogrammeerd alarm wanneer de behandeling bijna gedaan is.
  d. Nooddraad kan in handen van de klant worden gehouden, zo kan de klant meteen de behandeling stopzetten in geval van een procedurefout of ongemakkelijkheid.
 5. Per handstuk 4 dubbellaags koelchip (opvolger van de enkellaagse chip)
  Zorgt voor de koeling temperatuur tot -18 ° C, voor veiligheidsredenen, beperken we de temperatuur tot -11
  (minstens 4 x langer dan soortgelijke toestellen op de markt)
 6. Dual gescheiden besturingssystemen
  Dankzij de dubbele pomp en voeding voor twee kanalen is dit een zeer duurzaam proces.
 7. Externe filters en zelfreinigend systeem
  Erg handig voor onderhoud, niet nodig om het toestel te openen voor de reiniging.
Tip: Combineer The Cryo met de medische afslankproducten van Mesoestetic Pharma Group om het resultaat te behouden én te verbeteren.