Acne behandelingen

Acne behandelingen

Aesthetic Solutions heeft een groot aanbod aan acne behandelingen. Deze behandelingen richten zich op het verhelpen of verminderen van puistjes en mee-eters. Als cosmetica groothandel leveren wij enkel aan schoonheidsinstituten. Wilt u onze acne producten bestellen? Word dan partner via onderstaande knop. Bent u consument en wilt u weten waar onze producten te koop zijn? Zoek een winkel in de buurt op onze contactpagina

Acne producten

Thuisproducten

Hoe ontstaat acne?

Om acne goed te kunnen behandelen is het goed om te weten wat de oorzaak is. Acne kan verschillende oorzaken hebben we we vaak niet direct invloed op hebben zoals genetische factoren, hormonoale factoren, psychologische stress maar ook aan omgevingsfactoren, verkeerde cosmetica. 
Acne ontstaat doordat er meer talk wordt aangemaakt dan normaal door de talgklieren. Hierdoor kan de huid ook vet aanvoelen en de poriën raken verstopt. Als een porie verstopt raakt maar er wordt wel steeds nieuwe talg geproduceerd, dan kan de porie van binnen stuk gaan en kunnen er bacteriën bijkomen. Hierdoor ontstaat er een rode, pijnlijke ontsteking die we ook wel kennen als een puist. 
 

Acne behandelen

Afhankelijk van de oorzaak dient de juiste behandeling gebruikt te worden om van acne af te komen. Onze acne producten bestaan uit dagelijkse reinigingsproducten, een masker en een crème voor lokaal gebruik bij een beginnende of hardnekkige acne-opstoot. Neem voor meer informatie over onze producten contact met ons op of wordt vrijblijvend partner. 

 

Overige cosmetica producten