Anti Aging creme

Anti Aging Cremes

Hieronder vindt u een overzicht van onze anti aging cremes, ampoules en gamma’s. Wilt u deze of andere producten uit ons assortiment bestellen? Word dan partner via onderstaande knop. Bekijk ook eens onze pagina over Anti aging behandelingen met behulp van Mesopeels

Anti Aging Gamma

Thuisgebruik

Huidveroudering oorzaken

Rond het 30e levensjaar gaan we de eerste tekenen van huidveroudering zien. De huid oogt ouder en dit komt voornamelijk door de volgende oorzaken: 

  • De elasticiteit van de huid neemt af en het wordt slapper
  • De huid is minder egaal en vertoond pigmentvlekken
  • Het voorhoofd, de hals en rond de ogen ontstaan vaak de eerste rimpels

 Met de juiste cosmeticaproducten van mesoestetic kunnen we deze tekenen van huidveroudering aanpakken. Vraag naar de mogelijkheden of wordt vrijblijvend partner. Bent u consument en opzoek naar waar u bovenstaande producten los kunt kopen? Op onze contactpagina vindt u verkooppunten van onze cosmeticaproducten

Anti aging crème tegen huidveroudering

Een jonge huid is elastischer dan een oudere huid. Dit zien we vaak met name in het gezicht terug in de vorm van rimpels, plooien of kraaienpoten. Met Anti aging crèmes en andere behandelingen van mesoestetic kunt u deze, en andere tekenen van huidveroudering tegen gaan. Uw huid blijft er dan mooi en stralend uit zien, ondanks het levensjaar.

Anti aging producten voor alle huidtypes

Anti huidverouderingsproducten komen in vorm van verschillende behandelingen en zijn geschikt voor verschillende symptomen en huidtypes. In ons assortiment hebben we anti againg producten voor thuis, maar we hebben ook professionele producten die geschikt zijn voor peelings en andere gespecialiseerde behandelingen. Wij adviseren u hier graag over. Neem hiervoor contact met ons op of wordt vrijblijvend partner.

 

Overige cosmetica producten