Haarverzorging

Haarverzorging

De haarverzorging producten van Aesthetic Solutions richten zich voornamelijk op haarverlies en het voeden en gezond houden van het haar. Als schoonheidsspecialist dient u partner te worden voordat u onze producten kunt bestellen. Word vrijblijvend partner door het formulier in te vullen. Bent u consument en bent u opzoek naar een leverancier van onze producten? Op onze contactpagina kunt u een salon in de buurt vinden

Hair care
Thuisproducten

Heeft u last van haaruitval?

Iedereen verliest dagelijks haar, dat is normaal. Wanneer u meer dan 100 haren per dag verliest spreken we echter van haaruitval. Als dit het geval is ziet u na een aantal maanden de hoeveelheid haar minder worden en wordt het dunner. Haaruitval is erg vervelend en kan verschillende oorzaken hebben. Een van de meest voorkomende oorzaak is Alopecia Androgenitica, beter bekend als erfelijkheid. Deze genetische aandoening zorgt voor haarverlies waardoor uiteinde het haar zo dun wordt waardoor de hoofdhuid zichtbaar wordt. Haaruitval met een erfelijke oorzaak kan zowel bij mannen als bij vrouwen voorkomen.

Haaruitval voorkomen

Haaruitval voorkomen is vaak lastig maar we kunnen we aan de slag met een aantal tips waardoor we het kunnen verminderen. Naast erfelijkheid is een ijzertekort een andere veroorzaken van haaruitval. Zorg daarom dat u voldoende vis, vlees en donkergroene bladgroenten eet om dit niveau op pijl te houden. Een voor de hand liggende oorzaak van  haaruitval is stress, probeer dit te voorkomen. Sommige medicijnen kunnen ook een negatief effect hebben in de vorm van haarverlies en tot slot kan ook een niet goed functionerende schildklier een veroorzaker zijn. 

Haaruitval behandelen

De mesoestetic Haircare producten gaan de strijd aan met de erfelijke oorzaken van haaruitval. De unieke samenstelling vertraagt en verzwakt de voortgang. Bekijk de producten en wordt partner om deze producten aan te schaffen.