Reiniging en bescherming

Reiniging & Bescherming van de huid

De huidverzorging producten van Aesthetic Solutions dragen bij aan de optimale verzorging, bescherming en reiniging van uw huid. Als schoonheidsspecialist dient u partner te worden voordat u onze producten kunt bestellen. Word vrijblijvend partner door het formulier in te vullen. Bent u consument en bent u opzoek naar een leverancier van onze Reiniging & Bescherming producten? Op onze contactpagina kunt u een salon in de buurt vinden

Reiniging & Bescherming

Thuisproducten

Huidverzorging producten

 De huidverzorgingsproducten biedt de oplossing wanneer u opzoek bent naar een goede verzorging van uw huid.  Met onze producten bent u verzekerd van een zachte, elastische huid. Daarnaast hebben we in ons assortiment ook producten die specifiek gericht zijn op een probleem. Denk hierbij aan rode, gevoelige huid, het verwijderen van dode huidcellen, het verminderen van donkere vlekken en het verminderen van onzuiverheden. 

Reinigen

Door allerlei manieren kan er vuil op onze huid terecht komen. Denk bijvoorbeeld aan make-up maar ook door vuil wat zich in de lucht bevindt. Denk aan stof, uitlaatgassen en allerlei stofdeeltjes die met de wind worden meegevoerd.  Het is dus erg belangrijk om regelmatig uw huid te reinigen. Naast vuil van make-up of vanuit de lucht wordt er van binnenuit ook vuil aangevoerd door ins lichaam. Denk hierbij aan dode  huidcellen en zweet. Hierdoor kan de huid minder goed ademen en ontstaan er bijvoorbeeld puistjes. 

Verzorgen

 Naast het reinigen is het verzorgen van uw huid ook erg belangrijk. Kies een product dat uw huid hydrateert en beschermt. Gebruik in de avond een verzorging die uw huid regenereert gedurende de nacht met vocht, voeding en ondersteuning. 

 

Beschermen

 Verschillende seizoenen van het jaar kunnen uw huid beïnvloeden. Zo zijn er in de winter en herfst grote temperatuurverschillen en is er vaan een koude wind. In de zomer en lente zult u uzelf extra willen beschermen tegen de zon. Let hierop bij het verzorgen van uw huid.

 

Overige cosmetica producten