Anti-Aging

Aesthetic Anti-Aging concept

The Professional Anti-Aging Treatment

Mesopeels

Een  peeling is een eenvoudige, maar doeltreffende techniek. Deze techniek veroorzaakt een gecontroleerde vernieuwing van de huidcellen en van de diepere huidlagen. Mesopeels voorkomt verdikkingen van de huid, zorgt voor een regeneratie van de collageen- en elastinevezels, egaliserend effect en een vasculaire stimulatie.

Mesoestetic® stelt een hoogontwikkeld gamma medische peelings (19 referenties) voor die dankzij een groep van hydrozuren een exfoliërende actie hebben op de huid o.a. melkzuur, amandelzuur, salicylzuur en glycolzuur, TCA en gecombineerde mesopeels.

Mesoestetic® beschikt ook over de unieke MEDISCHE ISO-normen. Deze peeling wordt dus medisch geacht, wat haar onderscheidt van alle andere peelings. 

De Mesopeels gaan namelijk tot in de lederhuid waar andere peelings slechts de hoornlaag bereiken. De Mesopeels zijn gespecialiseerd in: anti-aging, pigmentatieproblemen, acné, couperose en rosacea, striemen, littekens…

Hoe?  Een kuur van 5 sessies (cosmedische thuisproducten van Mesoestetic® inbegrepen in de kuur).

Mesoéclat

Zeg tegen fijne rimpeltjes vaarwel met de Mesoéclat-behandeling van Mesoestetic®. Laat uw huid er opnieuw jong en stralend uitzien!

De Mesoéclat-methode werd ontwikkeld om het verdedigingsmechanisme te activeren en te stimuleren. Deze methode veroorzaakt een celvernieuwing die aan de huid opnieuw haar vitaliteit, elasticiteit en jeugdigheid teruggeeft.

Hoe? Een kuur van 5 sessies (cosmedische thuisproducten inbegrepen in de kuur).

LUMI8 LED-LICHT

De Lumi 8 LED is een handsfree, CE medisch goedgekeurd intense LED-licht, voor alle huidtypen.

Dankzij de ‘8’ voorgeprogrammeerde willekeurige variaties van pulsen en energie-intensiteit verdwijnen fijne lijntjes en vervagen diepe rimpels. Dit toestel is gespecialiseerd in het behandelen en verwijderen van acne, pigmentvlekken, striemen, littekens, doffe tint, couperose, vergrote poriën.

Jarenlang onderzoek heeft immers aangetoond dat LED-lichttherapie de fibrolasten en de collageenvorming stimuleert, de celstofwisseling en de bloedcirculatie versnelt en verbetert. De ‘Power Wave Cycle’ is een gepatenteerde Lumi 8-technologie die voor nog betere resultaten zorgt. Dit maakt onze Lumi 8 een uniek en ‘must-have’ toestel voor de schoonheidsspecialisatie die vooruit wil met haar instituut.

Combineer de behandelingen van de Lumi 8 LED-lichttherapie met de cosmedische producten van Mesoestetic en laat u verrassen door de verbluffende resultaten na slechts één behandeling! Als aanvulling bij de professionele verzorgingen en voor een optimaal resultaat heeft Mesoestetic® ook een hele lijn producten voor thuis, aangepast aan elk huidtype.

Vraag uw offerte/testsessie aan bij de volgende e-mailadres

Anti-Aging Resultaten

Zie de LUMI8 LED-LICHT in actie

 

Neem contact met ons op via onderstaande knop en leg een testsessie vast!

-we let the results speak for itself-

HOME TREATMENT

Het Anti-Aging gamma

Huidveroudering is een geleidelijk proces dat tot uiting komt in een reeks veranderingen in het uiterlijk en de textuur van de huid. Deze veranderingen houden verband met het verstrijken van de tijd (chronoaging of intrinsieke veroudering), blootstelling aan zonnestraling (photoaging), levensstijl en andere milieu- of extrinsieke factoren.

Huidveroudering komt dus niet altijd overeen met de chronologische leeftijd maar weerspiegelt de biologische leeftijd van de huid. Volgens de schaal van Dr. Glogau kan huidveroudering worden geclassificeerd in 4 fases die de intensiteit van epidermale en huidbeschadiging weerspiegelen. De 4 fases veroudering moeten verschillend en opeenvolgend worden behandeld. Daarom heeft Mesoestetic® specifieke behandelingen die zowel een preventieve als een palliatieve reactie op elk van hen bieden.

Energy C

Deze lijn is bedoeld om de eerste tekenen van huidveroudering te bestrijden.

Antioxidantenlijn met een hoge concentratie vitamine C voor een verbluffend verhelderend effect. De lijn omvat 3 thuisverzorgingsproducten en een professionele salonbehandeling.

Vitamine C (ascorbinezuur) is een werkzame stof die veroudering van de huid voorkomt. Topisch toegepast, blijft het 48 uur in de huid, waar de verkregen therapeutische respons 30 keer hoger is dan bij een orale toediening.

De effectiviteit van het product is wetenschappelijk aangetoond in verschillende in-vitro en in-vivo studies.

Collagen 360°

Collageen is het hoofdbestanddeel van de fundamentele substantie van de dermis. Zowel de stevigheid van de huid als de elasticiteit hangen af van de synthese van collageen.

De vermindering van de collageensynthese treedt echter op na verloop van tijd waardoor verlies van gezichtsvolume kan optreden. Collageen 360º is een cosmeceutische lijn met hoge concentraties aan verrijkt zeecollageen die is geformuleerd om het chronologische collageenverlies tegen te gaan. De elasticiteit van de huid wordt verbeterd dankzij de opnieuw versterkende en verstevigende werking.

Collageen 360º kan worden opgenomen via de topische weg (UIT) en orale weg (IN):

IN: het werkt in de binnenste lagen om de huid van binnenuit te voeden en te verstevigen.

UIT: penetreert naar de tweede laag van de opperhuid om te handelen waar de huid het nodig heeft.

 

 

Stem Cell

Huidstamcellen zijn de directe voorlopers van de cellen in de verschillende huidlagen. Door verloop van tijd vertragen de cellen hun activiteit: de huid verliest daardoor zijn vermogen tot vernieuwing wat leidt tot  een gebrek aan vitaliteit, stevigheid en diepe rimpels.

Stem Cell is een cosmeceutische lijn met hoge concentraties van plantenstamcellen die geformuleerd is om celregeneratie om te keren, de bindweefselstructuur te vertragen en te versterken en de kwaliteit en textuur van de huid te verbeteren.

Het stamcellen-extract van plantencellen in stamcellen hebben hun vermogen getoond om onze eigen epidermale stamcellen effectief te beschermen en te reactiveren met een sterk anti-aging en anti-rimpel effect op de huid.

Radiance DNA

DNA is de code die alle informatie bevat die nodig is om onze cellen in de loop van de tijd adequaat te ontwikkelen.

In een zo goed mogelijk scenario behouden cellen een perfecte balans tussen de activiteits- en restauratieve perioden. Echter, met veroudering, oxidatieve stress en omgevingsinvloeden, in het bijzonder zonnestralen en vrije radicalen, verzwakken de interne huidmechanismen, beschadigen het DNA en werpen de uiting van sommige genen die essentieel zijn om te vechten tegen huidveroudering uit balans te brengen.

Deze formule stimuleert de activiteit van de genen die verantwoordelijk zijn voor DNA-reparatie,  waardoor voortijdige veroudering wordt vertraagd. Het laat de genen toe die betrokken zijn bij het herstellen van de schade aan de dubbele DNA-helix om het celmetabolisme effectief te coördineren. Het vermindert dus de schade veroorzaakt door UV-straling en verbetert de kwaliteit van de weefsels en hun uiterlijk, waardoor we rimpels voorkomen. 

 

Overigens is Radiance DNA verrijkt met het gepatenteerde  [meso] recovery-complex. 

Ultimate W+

Zonnestraling, huidveroudering en genetica behoren tot de belangrijkste factoren die de tint en intensiteit van huidpigmentatie beïnvloeden en kunnen tot ernstig zichtbare effecten leiden.

Ultimate W + is een cosmeceutische lijn verrijkt met het gepatenteerde[meso] white-complex, een uniek complex op basis van actieve stoffen met een drievoudige werking: door overmatige ophoping van melanine.

Bovendien wordt de huidskleur onregelmatig in de loop van de jaren en verschijnen er plaatselijke donkere vlekken.

Whitening en Lightening: dit remt de enzymen die betrokken zijn bij de melaninesyntheseprocessen terwijl het tegelijkertijd de celvernieuwing stimuleert en melanine-accumulaties verwijdert. Het maakt de huidskleur egaal en verlicht het uiterlijk van donkere vlekken waardoor deze worden verminderd.

Anti-aging en hydraterend: verbetert de natuurlijke huidbarrière. Het minimaliseert de poriegrootte en vermindert rimpels en fijne lijntjes.

Preventief en beschermend: krachtige antioxiderende werking. Het beschermt tegen UV-stralen en vervuiling.