Huidverbetering

MEDICAL - AESTHETIC DEVICES

Huidverbetering

Huidverbetering dankzij Lumi8 LED-licht

De Lumi 8 LED is een handsfree, CE medisch goedgekeurd intens LED-licht, voor de huidverbetering van alle huidtypen.

Dankzij de ‘8′ voorgeprogrammeerde willekeurige variaties van pulsen en energie-intensiteit verdwijnen fijne lijntjes en vervagen diepe rimpels. Dit toestel is gespecialiseerd in het behandelen en verwijderen van acne, pigmentvlekken, striemen, littekens, doffe teint, couperose, vergrote poriën.

Jarenlang onderzoek heeft namelijk aangetoond dat LED-lichttherapie de fibroblasten en de collageenvorming stimuleert, de celstofwisseling en de bloedcirculatie versnelt en verbetert. De ‘Power Wave Cycle’ is een gepatenteerde Lumi 8-technologie die voor nog betere resultaten zorgt. Dit maakt onze Lumi 8 een uniek en “must-have” toestel voor de schoonheidsspecialiste die vooruit wil met haar instituut.

Combineer de behandelingen van de Lumi 8 LED-lichttherapie met de cosmedische producten van Mesoestetic en laat u verrassen door de verbluffende resultaten na slechts één behandeling! Als aanvulling bij de professionele verzorgingen en voor een optimaal resultaat heeft Mesoestetic® ook een hele lijn producten voor thuis, aangepast aan elk huidtype.

Power Wave Cyle (patent) voor huidverbetering

De Lumi8 technologie omvat een unieke cyclus wat zorgt voor nóg betere resultaten. Door een pulse-cyclus zal de huid constant stimulaties krijgen zodat deze gewoon wordt aan de lichtenergie. Bij andere systemen zonder deze pulse-cyclus verminderen de resultaten na verscheidene behandelingen. De huid wordt blootgesteld aan het licht waardoor de huidcellen de verschillende stimulaties weerstaan. Lumi8 overwint dit natuurlijk verschijnsel door middel van een geprogrammeerde, willekeurige variaties van pulsen en energie-intensiteit bij elke behandeling.

Wat professionals zeggen over Lumi8 LED:

First Lady - Mechelen

Als je ziet hoe mooi de resultaten zijn kan ik alleen maar meedelen dat we er te weinig mee werken. Bij iedere klant zou je LUMI 8 kunnen gebruiken, voor littekens, roodheid, acne, antiaging, lifting voor jong en oud. Dit Ledlicht is een verjonging en verbetering voor ons leven.

Rita
Zaakvoerder
Esthetiek Rani - Lennik

Ik heb tot nu toe enkel maar goede ervaringen met de Lumi 8 gehad. De resultaten die ik er al mee bereikt heb waren veel belovend, zoals op de voor – en na foto's duidelijk verschil te zien is. Het apparaat vind ik dan ook zeker een meerwaarde in mijn salon alsook in mijn behandelingen. Ik bied dan ook geen verzorgingen meer aan zonder deze LED, bij de mesopeels bied ik de behandeling automatisch aan met lumi 8 om zo alleen maar het beste resultaat bij mijn klanten te verkrijgen. Omdat je op dit toestel 8 voorgeprogrammeerde programma's hebt, kan je dit apparaat dus ook bij elk huidtype en elke problematiek gebruiken. Zowel anti-aging als depigmentatie als acne enzovoort kan ermee verbeterd worden. De klanten zijn er ook, zoals ik, van overtuigd dat dit apparaat een veel beter resultaat bij de behandelingen voortbrengt. Ik kan dus de lumi 8 alleen maar aanraden.

Rani
Zaakvoerder
Beauty & Zen House - Sint-Job-in-'t-Goor

Lumi8 is hoogwaardig LED-licht. Medische peelings in combinatie met Lumi8 geven zeer mooie resultaten. Huidverbetering wordt bekomen zoals rimpels vervagen, open poriën verkleinen, huid wordt gehydrateerd, pigmentvlekken vervagen of verdwijnen, couperose en rosacea worden effectief aangepakt. LED-lichttherapie is ook rustgevend en werkt positief in op het welzijn van mijn klanten. De huidjes van mijn klanten stralen! Dit was een superinvestering voor mijn zaak.

Claudia
Zaakvoerder
Petra Horemans - Pulle

Een dikke maat voor ieder zijn gelaat! Helend, lumineus én onmisbaar!!

Petra
Zaakvoerder
Schoonheidspraktijk Martine - Lotenhulle

MIJN BESTE KOOP OOIT! Dit is een must-have voor elk instituut. Het heeft een leven op zich, het lost heel veel op op gebied van alle huidproblemen, irritaties na behandelingen of gewoon, als ANTI-AGING TOOL. Echt een knap staaltje van techniek en…. van design, want het is ook een mooi toestel. Het geeft uitstraling aan mijn zaak. Werkelijk een fantastisch toestel!!! Zo blij en fier dat ik dit in huis heb!!!

Martine
Zaakvoerder

Comfort & veiligheid

In tegenstelling tot zoveel andere esthetische behandelingen die worden aangeboden vandaag, is LED-lichttherapie uniek omdat de behandeling niet enkel volledig comfortabel is maar bovendien ontspannend werkt. LED-lichttherapie is één van de weinige technologieën waarbij u geen neveneffecten hebt. Er is geen herstelperiode nodig en u stapt buiten met een gevoel van welzijn en ontspanning.  

m.pen [pro]

ULTIEME MICRONEEDLING DANKZIJ MESOESTETIC®
m.pen [pro] is de nieuwste Microneedling pen die is ontwikkeld om spectaculaire resultaten veilig en effectief te bereiken.  De beweging van de kop is automatisch, constant en loodrecht op de huid.

 

De definitieve vooruitgang op het gebied van dermo-epidermale biostimulatie.
De micronectietechniek verhoogt de transdermale doorgang van actieve ingrediënten aanzienlijk.  Het kan worden gecombineerd met andere medisch-esthetische technieken om betere resultaten te bieden. Zeer veilige techniek voor alle huidtypes.

Minimaal invasieve techniek waardoor duizenden epidermale microkanalen worden gemaakt die de passage van stoffen door het stratum corneum mogelijk maken, terwijl de dermoepidermale biostimulatie wordt geproduceerd, waardoor de activiteit van de actieve bestanddelen wordt verhoogd.

Effecten: 

 • Stimuleert fibroblasten en de productie van elastine, collageen I en III.
 • Activeert huidherstelmechanismen.
 • Vermindert fijne lijntjes en poriegrootte.
 • Het vermindert het uiterlijk van hypotrofische littekens en striae.
 • Verbetert de stevigheid van de huid.
 • Stimuleert de haarzakjes.

Genesis by Mesoestetic

SmartDrivity ™ is de intelligente combinatie van 4 technologieën om op een effectieve en pijnloze manier spectaculaire, langdurige resultaten te verkrijgen.

Dé revolutie in de cosmetische geneeskunde

Het enige medisch-cosmetische apparaat ter wereld dat de SmartDrivity ™ -technologie gebruikt 

 Vraag via onderstaand e-mailadres een gratis testsessie / offerte aan

Testimonial Genesis

Dit toestel twee in een is spectaculair. Deze behandeling is zalig om te doen en relaxerend en ontspannend voor de klant. Met bevredigende en goede resultaten zelfs na 1 behandeling. In zes behandelingen is iedereen 10 jaar jonger en wat verbluffend is de resultaten blijven 6 maanden dichtbaar. Dit is wel TOP!!!

Rita
Zaakvoerder First Lady
Testimonial Genesis

Een apparaat dat werkelijk de resultaten geeft men beloofd. Ik zou dit pareltje niet meer kunnen missen. Klanten zijn zeer tevredenen vinden het bovendien een zalige ontspannende behandeling. Een toestel dat geen leugens verkondigd maar waarheden. Onmisbaar!

Petra
Zaakvoerder

Biologische effecten van slimme radiofrequentie

CAPACITIVE RADIOFREQUENTY WITH LED

Dit is een vorm van regeneratieve diathermie die wordt gebruikt op een laag vermogen dat is ontworpen om op cellulair niveau te werken; het verhoogt de temperatuur van het behandelde gebied niet. 

De rode LED met hoge intensiteit verhoogt de fibroblastische activiteit en weefselstimulatie voor de regeneratie van collageen en elastine, waardoor collagenase, het enzym dat verantwoordelijk is voor de afbraak.

Indicaties:

 • Stimuleert de drainagepunten van de reflexologie 
 • Gevoelige huid: erytheem en roodheid 
 • Striae
 • Littekens
 • Actinische huidbeschadiging
 • Post-operatieve behandeling
SMART CAPACITIVE RADIOFREQUENTY

De belangrijkste actie is om de temperatuur van de bovenste en middelste lagen van de huid te verhogen. Het diëlektrische effect wordt veroorzaakt door de wrijving en oscillatie van watermoleculen.

De hogere temperatuur bevordert de migratie van fibroblasten, verhoogt de synthese van collageen, elastine en reticuline en induceert weefselherstructurering en -vernieuwing

Indicaties:

 • Verslapping
 • Rimpels
 • Devitalisatie
 • Littekens na acne
 • Postpartum
 • Remodeling
RESISTIVE RADIOFREQUENCY

De resistieve diathermie werkt door een diep en gecontroleerd verwarmen van het weefsel, wat meerdere reacties in de dermis en het onderhuidse vetweefsel teweegbrengt. Deze verwarming helpt de microcirculatie en de afvoer te vergroten.  

Zeer effectieve technologie voor het behandelen van vet- en fibrotische weefsels.

Indicaties:

 • Gelokaliseerd vet
 • Cellulite
 • Post-chirurgische processen (liposuctie)
 • Water afstotend
 • Verslapping
 • Remoddelering van de contouren