IceSculptor

AESTHETIC DEVICES

Afslanking

IceSculptor

Hét alternatief voor liposuctie

De cryo-behandeling is klinisch bewezen en geeft het lichaam haar natuurlijke vorm terug door veilig en effectief het vet weg te vriezen.

Lig neer, ontspan en zeg vaarwel tegen uw vet

Nadat u en uw specialist de te behandelen zone(s) heeft geselecteerd, worden de handvaten op uw lichaam geplaatst en wordt er een gecontroleerde koelingsmethode toegepast. Tijdens uw behandeling kan u zich nuttig bezighouden of lekker ontspannen. 

Hermodelleer het lichaam

U kunt vet verminderen op meerdere lichaamsdelen met de cryobehandeling. Extra behandelingen zullen uw resultaten verder verbeteren. Achteraf helpt uw specialist u een geïndividualiseerd behandelingsplan op maat te maken speciaal met onze medische afslankproducten.

Na de behandeling

De cryoprocedure is volledig niet-chirurgisch dus u kunt meteen terugkeren naar normale activiteiten. De dag(en) erna kan de huid gevoelig aanvoelen maar dit is compleet normaal en is voor zeer korte duur. 

Componenten van IceSculptor:

 1. Innovatieve voorverwarmingsmodus
  Innovatieve voorverwarmingsmodus zal de bloedsomloop en het metabolisme versnellen, wat de handmassage zal vervangen én verbeteren . Dit is ook dubbele rendabiliteit omdat dit toestel VOLLEDIG handsfree is
 2. 360° handvaten.
  De meest innovatieve handvaten op de markt. Deze staan garant voor maar liefst 60% meer vetbevriezing per behandeling in vergelijking met de klassieke . cryolipolyse-handvaten. 
 3. Geïntegreerde vacuüm-, vries- en infraroodlicht-drie technologieën in één.
  Vier ergonomische handvaten (220mm * 80mm, 160mm * 60mm, 130mm * 50mm, 80mm * 40mm) voor verschillende gebieden. 80 mm * 40 mm is voor bevriezing van de kin en kleine gebieden.
 4.  Bevat de allernieuwste technologieën in de cryo-industrie
  a. Infraroodlicht (37 ° -42 °) voor gebruik warm voor het versnellen van de bloedsomloop;
  b. Gepulseerde vacuümmassage of koeling bestaande uit;
  c. Geleidelijk zuigen en loslaten in plaats van een scherpe vacuümbehandeling en een voorgeprogrammeerd alarm wanneer de behandeling bijna gedaan is.
  d. Nooddraad kan in handen van de klant worden gehouden, zo kan de klant meteen de behandeling stopzetten in geval van een procedurefout of ongemakkelijkheid.
 5. Per handstuk 4 dubbellaags koelchip (opvolger van de enkellaagse chip)
  Zorgt voor de koeling temperatuur tot -18 ° C, voor veiligheidsredenen, beperken we de temperatuur tot -11
  (minstens 4 x langer dan soortgelijke toestellen op de markt)
 6. Dual gescheiden besturingssystemen
  Dankzij de dubbele pomp en voeding voor twee kanalen is dit een zeer duurzaam proces.
 7. Externe filters en zelfreinigend systeem
  Erg handig voor onderhoud, niet nodig om het toestel te openen voor de reiniging.
Tip: Combineer The Cryo met de medische afslankproducten van Mesoestetic Pharma Group om het resultaat te behouden én te verbeteren.