Mesoestetic

Mesoestetic®

Mesoestetic® is de producent van een groot aanbod hoogwaardige en multifunctionele schoonheidsproducten. Zowel op het gebied van afslanking als anti-aging zijn de producten van Mesoestetic®  zeer innovatief en vooruitstrevend. Het gamma is voornamelijk bedoeld voor gebruik door esthetische artsen, wellnesscentra in het hogere segment en de betere schoonheidsspecialisten.

 

De hoogontwikkelde producten van Mesoestetic® hebben dankzij de diverse hydrozuren (o.a. amandelzuur, melkzuur, glycozuur en salicylzuur) een exfoliërende invloed op de huid. De producten van Mesoestetic® leveren voor alle leeftijden en huidtypes snelle en effectieve resultaten. 

Mesoéclat-behandeling van Mesoestetic®

Met de Mesoéclat-behandeling van Mesoestetic® gaat u de strijd aan met de fijne rimpels. Zeg vaarwel tegen rimpeltjes en laat uw huid weer stralen! 

De Mesoéclat-methode is gebaseerd op het principe van celvernieuwing. Hierdoor krijgt de huid haar jeugdigheid, vitaliteit en elasticiteit terug. 

Deze behandeling heeft een duur van 5 sessies. 

Medische peelings van Mesoestetic®

De peeling van Mesoestetic® onderscheidt zich van alle andere peelings door het feit dat deze peeling voldoet aan de medische ISO-normen. Zodoende wordt deze peeling beschouwd als een medisch product. Deze Mesopeels dringen door tot in de lederhuid, waar andere peelings alleen de hoornlaag bereiken.

Met een peeling worden op een gecontroleerde manier de huidcellen en diepere huidlagen vernieuwd. Een peeling heeft verschillende voordelen:

·         Het voorkomt verdikking van de huid

·         Het regenereert de elastine- en collageenvezels

·         Het heeft een egaliserend effect

·         Het zorgt voor een vasculaire stimulatie

Door de medische expertise, uitgebreide onderzoek en het gebruik van exclusieve ingrediënten horen de peelings en de andere producten uit het gamma van c bij de beste ter wereld.

 

Bent u op zoek naar meer informatie over de producten van Mesoestetic®? Of wilt u partner worden van Aesthetic Solutions? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.  

 Mesoestetic Pharma Group

Mesoestetic Pharma Group vervaardigt alle producten zelf. Dit is erg belangrijk voor het bedrijf en het stelt ze in staat om de consument werkzaamheid, kwaliteit en veiligheid te garanderen. Door een maximaal gehalte aan actieve ingrediënten wordt de status verhoogd van cosmetica naar cosmedica van farmaceutische kwaliteit. De professionele cosmedica is zeer geschikt voor dagelijkse huidverzorging. 

Naast cosmedica ontwerpt en vervaardigt Mesoestetic Pharma Group ook medische apparaten die de resultaten verbeteren. Het bedrijf is wereldleider op het gebied van anti-aging en depigmenterende behandelingen. Een groot gedeelte van de winst wordt door Mesoestetic Pharma Group geïnvesteerd in Research & Development. Zodoende loopt het bedrijf altijd voorop wat betreft de ontwikkeling en verbetering van cosmedica.

De medisch-esthetische apparatuur en intradermale medische apparaten die door Mesoestetic Pharma Group worden ontwikkeld, bevatten de nieuwste technologie om de effecten van de gezichts- en lichaamsbehandelingen te versterken. Kwaliteit is een kernonderdeel van het bedrijf en zowel officiële certificering als naleving van strikte interne criteria zijn er zeer belangrijk. Verder is Mesoestetic Pharma Group ook zelfvoorzienend: het water dat in de fabriek wordt gebruikt wordt zelf gezuiverd volgens de strengste kwaliteitsnormen.