Mesoestetic

Mesoestetic: the value of being a manufacturer

Bij Mesoestetic richt R&D zich voortdurend op het perfectioneren van onze formules.

Bij Mesoestetic Pharma Group vervaardigen wij al onze eigen producten. Dit is erg belangrijk voor ons en stelt ons in staat om hun werkzaamheid, kwaliteit en veiligheid te garanderen.

Productvervaardiging is mogelijk dankzij drie ontwikkelingsgebieden die worden ondersteund door onze Biotechnology Unit, bestaande uit 3 zones:

Mesoestetic: Cosmeceutical and Neutraceutical Area

Het gebied bij Mesoestetic dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van een grote verscheidenheid aan actuele producten, zoals: crèmes, melk, lotions, serums of gels voor huidreiniging, voorbereiding, preventie, behandeling en nabehandeling.

Het ontwikkelt ook orale producten in de vorm van vloeistoffen, capsules of sachets.

Mesoestetic Medical Devices Area

De medisch-esthetische apparatuur en intradermale medische apparaten die door dit gebied zijn ontwikkeld, bevatten de nieuwste technologie om de effecten van onze gezichts- en lichaamsbehandelingen te versterken. mesoestetic Pharma Group is het enige farmaceutische bedrijf in Spanje dat medische hulpmiddelen van klasse III fabriceert voor intradermale toediening voor de esthetische geneeskunde. Alle producten die door deze divisie worden ontwikkeld, hebben de bijbehorende CE-markering om aan te tonen dat ze voldoen aan de kwaliteits-, veiligheids- en werkzaamheidsnormen.

Medications Area

Mesoestetic Pharma Group heeft de capaciteit om actuele medicatie te ontwikkelen, produceren en op de markt te brengen voor de behandeling van huidgerelateerde stoornissen, waaronder depigmentatie, genezing van littekens, vascularisatie of dermatitis.

Biotechnology, Observational Control and Surveillance

Deze eenheden werken samen om veiligheids- en werkzaamheidstests uit te voeren op onze cosmeceutische producten met behulp van zowel in vitro- als in vivo-technieken. De hoofdlijnen van het onderzoek van de eenheid Biotechnologie zijn depigmentatie, anti-aging en remodeling van het lichaam. De medische eenheid voor observatie en bewaking is verantwoordelijk voor een team van gerenommeerde internationale specialisten op het gebied van dermatologie en esthetische geneeskunde.