Mesoprotech

Complete, nieuwe generatie zonnebeschermers tegen

UVA-UVB-IR-HEV.

Complete formules die specifieke ingrediënten bevatten voor aangepaste actie per omstandigheid.

Met een innovatief anti-verouderingsingrediënt voor bescherming en het aanmaken van collageen in de extracellulaire matrix, voorkomt photoaging.

Innovatieve texturen die passen bij behoeftes en eisen van elke huid type.

Dermatologisch geteste formules!

EURO MELANOMA

Opnieuw, en voor het vijfde achtereenvolgende jaar, neemt mesoestetic Pharma Group deel aan de Europese campagne voor de preventie van huidkanker, Euro melanoma

De campagne probeert educatie over gezondheid en de aanname van gezonde gewoonten met betrekking tot blootstelling aan de zon te bevorderen, evenals de vroege diagnose van huidkanker aan te moedigen. Het initiatief is daarmee uitgegroeid tot de leidende referentie in de volksgezondheid in het hele continent.

Gezien deze realiteit, is de campagneslogan Euro melanoma 2018 “Europa heeft een huidkankerprobleem”, dat de nadruk wil leggen op de gevolgen van huidkanker.

Gemotiveerd door zijn toewijding aan de gezondheid van de huid, heeft mesoestetic zich aangesloten bij de Euro melanoma 2018-campagne, ervan overtuigd dat kennis en bewustzijn essentieel zijn voor het voorkomen van huidkanker.

 

 

 

Alle mesoprotech®-assortimentproducten worden gekenmerkt door een specifiek actief ingrediënt dat een actie biedt die hen onderscheidt van de rest; de nevels bevatten vitamine E, die een antioxiderende, beschermende werking tegen de vrije radicalen biedt welke de huid beschadigen.

Verder bevat het volledige gamma mesoprotech®-complex, een breed “spectrum fotoprotector complex” dat fysische, biologische en / of chemische filters combineert met bieden maximale werkzaamheid tegen UVB-, UVA-, HEV- en IR-straling.

Op deze manier is de huid beschermd op alle niveaus, waardoor celoxidatie en veroudering worden voorkomen, veroorzaakt door dagelijkse blootstelling aan de zon.

 

mesoprotech®-complex

Breedspectrum zonbeschermingscomplex: bescherming tegen UVB + UVA-straling. Bescherming tegen zichtbaar licht (HEV) en infraroodstraling (IR).


Optimale combinatie van fysische, biologische en / of chemische filters voor maximale effectiviteit en cosmetische voordelen.

Dieper in detail

Het zonnespectrum

De zon is een energiebron die onze planeet bereikt in de vorm van elektromagnetische stralen met verschillende golflengten (λ). Menselijke wezens die aan de zon worden blootgesteld, ervaren het effect van deze straling in de vorm van zichtbaar licht (zichtbaar licht met hoge energie, HEV) of, in het geval van infraroodstraling (IR), als warmte. UV-stralen kunnen echter niet met het blote oog worden waargenomen, waardoor blootstelling aan de zon een onzichtbaar risico vormt.

De verschillende golflengten van de stralen die ons lichaam bereiken doordringen onze huid op verschillende dieptes en produceren gedifferentieerde biologische effecten.

Thuisproducten

Mesoprotech Thuisproducten

Formules met de nieuwste technologieën die de hoogste zonwering combineren met anti-aging en specifieke ingrediënten om elk een uniek product te maken.