Mesoprotech

Mesoprotech

Complete, nieuwe generatie zonnebeschermers tegen UVA-UVB-IR-HEV. ​ Complete formules die specifieke ingrediënten bevatten voor aangepaste actie per omstandigheid.

Met een innovatief anti-verouderingsingrediënt voor bescherming en het aanmaken van collageen in de extracellulaire matrix, voorkomt photoaging.

Innovatieve texturen die passen bij behoeftes en eisen van elke huid type.

Dermatologisch geteste formules!

Dieper in detail

Het zonnespectrum


De zon is een energiebron die onze planeet bereikt in de vorm van elektromagnetische stralen met verschillende golflengten (λ). Menselijke wezens die aan de zon worden blootgesteld, ervaren het effect van deze straling in de vorm van zichtbaar licht (zichtbaar licht met hoge energie, HEV) of, in het geval van infraroodstraling (IR), als warmte. UV-stralen kunnen echter niet met het blote oog worden waargenomen, waardoor blootstelling aan de zon een onzichtbaar risico vormt.

De verschillende golflengten van de stralen die ons lichaam bereiken doordringen onze huid op verschillende dieptes en produceren gedifferentieerde biologische effecten.

mesoprotech®-complex

Breedspectrum zonbeschermingscomplex: bescherming tegen UVB + UVA-straling. Bescherming tegen zichtbaar licht (HEV) en infraroodstraling (IR).

Optimale combinatie van fysische, biologische en / of chemische filters voor maximale effectiviteit en cosmetische voordelen:

Thuisproducten

Mesoprotech Thuisproducten

Formules met de nieuwste technologieën die de hoogste zonwering combineren met anti-aging en specifieke ingrediënten om elk een uniek product te maken.