Onze Visie

Onze visie

Wat maakt Mesoestetic dé NUMMER 1 in de corrigerende medische industrie?

Mesoestetic Pharma Group is een internationaal erkend farmaceutisch laboratorium op het gebied van dermocosmetica en esthetische geneeskunde. Uiteraard beschikt Mesoestetic over de nodige ISO normen om “Medisch” beschouwd te worden. 

Met haar hoofdkwartier in Viladecans (Barcelona), ontwikkelt, produceert en verkoopt ze uiterst effectieve behandelingen die worden ondersteund door wetenschappelijke studies. De productie- en controleprocessen ervan voldoen aan de strengste normen van de farmaceutische industrie. 

Dankzij de doeltreffendheid van haar producten en haar meer dan 30-jarige ervaring vertrouwen artsen, cosmetica-professionals en eindgebruikers over de hele wereld – inclusief grote internationale sterren – op Mesoestetic.

Mesoestetic Pharma Groep is in eerste instantie een “Medical Company”. Concreet wil dit zeggen dat ze een medische achtergrond heeft. Mesoestetic beschikt over een apart gamma dat exclusief door esthetische artsen wordt gebruikt.

Het is een merk dat een bepaald imago heeft en wenst samen te werken met huidverbeteringsinstituten die interesse hebben in de “Cosmedische” kant van de schoonheidsindustrie en dus échte en langdurige resultaten wensen te behalen.

 

Kwaliteit boven kwantiteit

Elk jaar herinvesteert Mesoestetic Pharma Group 40% van haar winst in Onderzoek & Ontwikkeling.

Op deze manier behoudt en versterk Mesoestetic jaarlijks haar positie als absolute wereldmarktleider in de cosmedische industrie.

ISO-gecertificeerd

Mesoestetic heeft 3 unieke ISO-certificaten. Dit onderscheidt haar van de andere merken. Deze ISO-certificaten worden enkel behaald als je voldoet aan de meest strikte kwaliteits- en veiligheidseisen. Uiteraard behaalde Mesoestetic deze certificaten.

Hun kwaliteitscriteria voor zelfevaluatie betekenen dat ze elk detail van onze productieprocessen controleren en controleren. Ze produceren hun cosmeticalijn bijvoorbeeld in overeenstemming met dezelfde controlevereisten als hun medische lijn voor artsen. Ze hebben ook besloten om zelfvoorzienend te worden, om het water voor injectie dat we in de fabriek gebruiken zelf te zuiveren.

Al hun faciliteiten, erkend door de “Agencia Española de Medicamentos y Productos Sanitarios”, voldoen aan de Europese principes van goede productiepraktijken (GMP). Het bedrijf beschikt ook over certificering voor kwaliteitsmanagementsystemen voor elk van de uitgevoerde activiteiten: ISO 9001: 2008 en ISO 13485: 2003.

 

ISO 22716 

Cosmetics — Good Manufacturing Practices (GMP) 

ISO 22716: 2007 geeft richtlijnen voor de productie, controle, opslag en verzending van cosmetische producten.

Deze richtlijnen hebben betrekking op de kwaliteitsaspecten van het product, maar hebben geen betrekking op de veiligheidsaspecten van het personeel dat bij de installatie is betrokken, en dekken evenmin aspecten van de bescherming van het milieu.

De richtlijnen in ISO 22716: 2007 zijn niet van toepassing op onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten en distributie van eindproducten.

ISO 9001:2008

Quality management systems — Requirements

ISO 9001: 2008 specificeert vereisten voor een kwaliteitsbeheersysteem waar een organisatie moet aantonen dat het in staat is om consequent producten te leveren die voldoen aan de klant en toepasselijke wettelijke en regelgevende vereisten, en beoogt de klanttevredenheid te verbeteren door de effectieve toepassing van het systeem, inclusief processen voor continue verbetering van het systeem en de garantie van conformiteit met de klant en toepasselijke wettelijke en regelgevende vereisten.

ISO 13485: 2003

Medical devices — 
Quality management systems — Requirements for regulatory purposes

Specificeert vereisten voor een kwaliteitsmanagementsysteem waarbij een organisatie moet aantonen dat het in staat is medische apparatuur en aanverwante diensten te leveren die consistent voldoen aan klantvereisten en wettelijke vereisten die van toepassing zijn op medische apparaten en aanverwante diensten 

Bij Mesoestetic Pharma Group vervaardigen ze al de producten zelf. Dit is erg belangrijk voor Mesoestetic en stelt hun in staat om hun werkzaamheid, kwaliteit en veiligheid te garanderen

Ze garanderen een effectieve, veilige reactie op esthetische omstandigheden

Ze zorgen voor een maximaal gehalte aan actieve ingrediënten in onze producten

Ze passen diagnoses aan en schrijven de meest geschikte behandeling voor elk individu voor

Ze verhogen de status van cosmetica en produceren deze met behulp van processen van farmaceutische kwaliteit.

Ze breiden de effectiviteit van professionele cosmetica uit naar dagelijkse huidverzorging

Ze ontwerpen applicatieprotocollen die de resultaten optimaliseren

Ze creëren technologische apparaten die de resultaten verbeteren

Ze investeren in onderzoek en ontwikkeling om te zorgen voor voortdurende verbeteringen in formules en protocollen

Ze zijn een wereldleider op het gebied van anti-aging en depigmenterende behandelingen