Onze Visie

Onze visie

Wat maakt Mesoestetic dé NUMMER 1 in de corrigerende medische industrie?

Mesoestetic Pharma Group is een internationaal erkend farmaceutisch laboratorium op het gebied van dermocosmetica en esthetische geneeskunde. Uiteraard beschikt Mesoestetic over de nodige ISO normen om “Medisch” beschouwd te worden. 

Met haar hoofdkantoor in Viladecans (Barcelona), ontwikkelt, produceert en verkoopt ze uiterst effectieve behandelingen die worden ondersteund door wetenschappelijke studies. De productie- en controleprocessen ervan voldoen aan de strengste normen van de farmaceutische industrie. 

Dankzij de doeltreffendheid van haar producten en haar meer dan 30-jarige ervaring vertrouwen artsen, cosmetica-professionals en eindgebruikers over de hele wereld – inclusief grote internationale sterren – op Mesoestetic.

Mesoestetic Pharma Groep is in eerste instantie een “Medical Company”. Concreet wil dit zeggen dat ze, een medische achtergrond heeft. Mesoestetic beschikt over een apart gamma dat exclusief door esthetische artsen wordt gebruikt.

Het is een merk dat een bepaald imago heeft en wenst samen te werken met huidverbeteringsinstituten die interesse hebben in de “Cosmedische” kant van de schoonheidsindustrie en dus échte en langdurige resultaten wensen te behalen.

 

Kwaliteit boven kwantiteit

Elk jaar herinvesteert Mesoestetic Pharma Group 40% van haar winst in Onderzoek & Ontwikkeling.

Op deze manier behoudt en versterk Mesoestetic jaarlijks haar positie als absolute wereldmarktleider in de cosmedische industrie.

ISO-gecertificeerd

Mesoestetic heeft 3 unieke ISO-certificaten. Dit onderscheidt haar van de andere merken. Deze ISO-certificaten worden enkel behaald als je voldoet aan de meest strikte kwaliteits- en veiligheidseisen. Uiteraard behaalde Mesoestetic deze certificaten.

Hun kwaliteitscriteria voor zelfevaluatie betekenen dat ze elk detail van onze productieprocessen controleren en controleren. Ze produceren hun cosmeticalijn bijvoorbeeld in overeenstemming met dezelfde controlevereisten als hun medische lijn voor artsen. Ze hebben ook besloten om zelfvoorzienend te worden, om het water voor injectie dat we in de fabriek gebruiken zelf te zuiveren.

Al hun faciliteiten, erkend door de “Agencia Española de Medicamentos y Productos Sanitarios”, voldoen aan de Europese principes van goede productiepraktijken (GMP). Het bedrijf beschikt ook over certificering voor kwaliteitsmanagementsystemen voor elk van de uitgevoerde activiteiten: ISO 9001: 2008 en ISO 13485: 2003.