Hygiëne & échte bescherming 

 

Odoo image and text block

Complete, nieuwe generatie zonnebeschermers tegen

UVA-UVB-IR-HEV.

Complete formules die specifieke ingrediënten bevatten voor aangepaste actie per omstandigheid.

Met een innovatieve anti-verouderingsingrediënt voor bescherming en het aanmaken van collageen in de extracellulaire matrix, voorkomt foto-veroudering.

Innovatieve texturen die passen bij behoeftes en eisen van elke huid type


Dermatologisch geteste formules.


Het zonnespectrum

De zon is een energiebron die onze planeet bereikt in de vorm van elektromagnetische stralen met verschillende golflengten (λ). Menselijke wezens die aan de zon worden blootgesteld, ervaren het effect van deze straling in de vorm van zichtbaar licht (zichtbaar licht met hoge energie, HEV) of, in het geval van infraroodstraling (IR), als warmte. UV-stralen kunnen echter niet met het blote oog worden waargenomen, waardoor blootstelling aan de zon een onzichtbaar risico vormt.

De verschillende golflengten van de stralen die ons lichaam bereiken doordringen onze huid op verschillende dieptes en produceren gedifferentieerde biologische effecten.

Odoo image and text block

 

Formules met de nieuwste technologieën die de hoogste zonwering combineren met anti-aging en specifieke ingrediënten om elk een uniek product te maken.

 

mesoprotech®-complex:

Breedspectrum zonbeschermingscomplex: bescherming tegen UVB + UVA-straling. Bescherming tegen zichtbaar licht (HEV) en infraroodstraling (IR).


Optimale combinatie van fysische, biologische en / of chemische filters voor maximale effectiviteit en cosmetische voordelen:

Odoo image and text block