Odoo image and text block

LUMI8 LED-LICHT

De Lumi 8 LED is een handsfree, CE medisch goedgekeurd intens LED-licht, voor alle huidtypen.

Dankzij de ‘8' voorgeprogrammeerde willekeurige variaties van pulsen en energie-intensiteit verdwijnen fijne lijntjes en vervagen diepe rimpels. Dit toestel is gespecialiseerd in het behandelen en verwijderen van acne, pigmentvlekken, striemen, littekens, doffe teint, couperose, vergrote poriën.

Jarenlang onderzoek heeft immers aangetoond dat LED-lichttherapie de fibroblasten en de collageenvorming stimuleert, de celstofwisseling en de bloedcirculatie versnelt en verbetert. De ‘Power Wave Cycle’ is een gepatenteerde Lumi 8-technologie die voor nog betere resultaten zorgt. Dit maakt onze Lumi 8 een uniek en ‘must-have’ toestel voor de schoonheidsspecialiste die vooruit wil met haar instituut.

Combineer de behandelingen van de Lumi 8 LED-lichttherapie met de cosmedische producten van Mesoestetic en laat u verrassen door de verbluffende resultaten na slechts één behandeling! Als aanvulling bij de professionele verzorgingen en voor een optimaal resultaat heeft Mesoestetic® ook een hele lijn producten voor thuis, aangepast aan elk huidtype.

Power Wave Cyle (patent)

De Lumi8 technologie omvat een unieke cyclus wat zorgt voor nóg betere resultaten. Door een pulse-cyclus zal de huid constant stimulaties krijgen zodat deze gewoon wordt aan de lichtenergie. Bij andere systemen zonder deze pulse-cyclus verminderen de resultaten na verscheidene behandelingen. De huid wordt gewoon aan de blootstelling van het licht waardoor de huidcellen de verschillende stimulaties weerstaan. Lumi8 overwint dit natuurlijk verschijnsel door middel van geprogrammeerde, willekeurige variaties van pulsen en energie-intensiteit bij elke behandeling.

Odoo text and image block
Odoo image and text block


De methode

Jarenlang onderzoek heeft bewezen dat de effectieve resultaten van intens licht de stimulatie van de fibroblasten en de collageenvorming alsook de celstofwisseling de celgroei, regeneratie en ontgifting van de huid die noodzakelijk is om het uitzicht van onze huid te verbeteren. De Lumi8 heeft verschillende efficiënte programma's waarbij meer dan 1.300 Super Intense LED's (SI-LED) worden ingezet om een opitmaal resultaat te geven.

 

Behandelingen met LED-lichttherapie geven resultaten zonder gebruik te maken van schadelijke UVA en UVB-stralen. Daarnaast is er geen downtime tussen de behandelingen.

 

De LED-lichttherapie-technologie zorgt voor een veilige , maar diepe penetratie van het licht voor bewezen, maximale resultaten. Het systeem biedt verschillende programma's en is geschikt voor elke huidconditie.

 

Comfort & veiligheid

In tegenstelling tot zoveel andere esthetische behandelingen die worden aangebofden vandaag, is LED-lichttherapie uniek omdat de behandeling niet enkel volledig comfortabel is maar bovendien ontspannend werkt. LED-lichttherapie is één van de weinige technologieën waarbij u geen neveneffecten hebt, er geen herstelperiode is en u buiten stapt met een gevoel van welzijn en ontspanning. 


In combinatie met Mesoestetic
NA 1 BEHANDELING 
Psst... Miracles don't exist, secrets do!  
Odoo image and text block
Odoo image and text block

 

Combineer de Lumi8 met de behandelingen van Mesoestetic en laat u verrassen door de resultaten.

Vraag via onderstaand e-mailadres een gratis testsessie / offerte aan


                                        info@aesthetic-solutions.be