NEARLY NEW DEVICES

 

Odoo image and text block

TMT System

Verbazingwekkende resultaten zonder injecties, ongemak of bijwerkingen.Apparatuur die, door middel van elektrische micro-impulsen, de penetratie van de actieve bestanddelen van de bijbehorende behandelingen in de dermis mogelijk maakt, waar deze het grootste effect hebben.

TechnologieTMT-system (Transcutaneous Mesodermic Therapy System) is een innovatief en effectief apparaat op basis van de technologie van elektroforoporatie, een synergetische combinatie van elektroporatie en elektroforese technologieën, om, door middel van de toepassing van micro-impulsen, de massale penetratie van actieve principes bijeen dermaal niveau (zonder de noodzaak voor naalden), waar de herstelmechanismen van het lichaam te vinden zijn.Het is een niet-invasieve technologie die de toepassing van actieve principes mogelijk maakt door middel van een roll-on-systeem, op een volkomen veilige, hygiënische en aangename manier.

                                                Vraag hier je offerte aan!


 

Aquabella

Werkt zowel abrasief als ablatief én hydrateert tegelijk!

FASE 1

Peelingserum: ablatief

  Met serums op basis van lactaatzuur, wordt de huid onder vacuüm ablatief geëxfolieerd en gehydrateerd. Serum reinigt, verweekt en spoelt de bovenste huidlagen.

HydroPeelTM tip: abrasief exfoliëert, schaaft af: abrasief.  

Dode cellen & onzuiverheden worden vacuüm weggezogen

AquaBella doet meer dan exfoliëren!

FASE 2

 In werken van actieve ingrediënten  = milde vorm van mesotherapie  

    Actieve ingrediënten : Vitaminen + tal van andere anti-oxydanten.

 

Clinische studies : Opvallende penetratie en absorbsie :

 14 dagen na de behandeling is nog 30% van de anti-oxydanten actief aanwezig in de lederhuid!


        Vraag hier je offerte aan!                               


                               Odoo text and image block
Odoo text and image block
Odoo image and text block

Photogen System

Photogen System (Radiophotonic Multitherapy) combineert op synergistische wijze de meest effectieve technologieën (radiofrequentie en fototherapie) met Medische producten, geformuleerd om de effecten te verhogen en spectaculaire resultaten te bereiken vanaf de allereerste sessie.
                                                                                                                                                                Photogen System is een veelzijdig medisch-schoonheidsplatform met meerdere lichaams- en gezichtsbehandelingen. Het heeft 4 behandelingsprogramma's die zijn ontworpen om aan de specifieke behoeften van elke individuele patiënt te voldoen. Het bevat ook een programma met vrije modus dat de arts in staat stelt om behandelingen aan te passen, wat maximale flexibiliteit voor de patiënt oplevert .                       

                                 Vraag hier je offerte aan!

Odoo image and text block
Odoo image and text block

Imoove

 

IMOOVE maakt gebruik van een uniek elliptisch trainingsplatform dat onze natuurlijke driedimensionale bewegingen benadert.

Er zijn 45 trainingsprogramma's die een breed scala aan doelen dekken, van revalidatie tot geavanceerde trainingsprogramma's om ervoor te zorgen dat het specifiek is voor uw niveau van fitness en behoeften.

IMOOVE stimuleert 90% van de spiermassa tegelijk door elispherische beweging.

Het is een alternatief type training dat de routine van een klassieke workout doorbreekt en u van vrijheid en genot voorziet.

Het is absoluut ideaal voor proprioceptieve en revalidatietraining. Proprioceptieve training heeft alles te maken met het vermogen om stimuli in het lichaam aan te voelen, zoals positie, beweging en evenwicht.

IMOOVE geeft je een complete lichaamstraining in slechts 20 minuten.

Het is revolutionair in zijn vermogen om te helpen met kerntraining.


                                            Vraag hier je offerte aan!