AESTHETIC ANTI-AGING CONCEPT
Odoo image and text block

Mesopeels

Een peeling is een eenvoudige maar doeltreffende techniek.  Veroorzaakt een gecontroleerde vernieuwing van de huidcellen en van de diepere huidlagen.  Verdikking van de huid, een regeneratie van de collageen– en elastinevezels, egaliserend effect en een vasculaire  stimulatie.

Mesoestetic® stelt een hoogontwikkeld gamma professionele peelings (19 referenties) voor, die dankzij een groep van  hydrozuren een exfoliërende actie hebben op de huid o.a. melkzuur, amandelzuur, salicylzuur en glycolzuur, TCA en  gecombineerde mesopeels.

Mesoestetic ® beschikt ook over de unieke MEDISCHE ISO-normen. Deze peeling wordt dus medisch geacht, wat haar onderscheidt van alle andere peeling. De Mesopeels gaan tot de (LEDERLAAG??) waar and ere peeling slechts tot de (WELKE LAAG)  reiken. De mesopeels zijn gespecialiseerd in: anti-aging, pigmentatieproblemen, acné, couperose en rosacea, striemen, littekens...

Hoe: kuur van 5 sessies, (cosmedische thuisproducten van Mesoestetic ®  inbegrepen in de kuur).

Mesoéclat

Zeg fijne rimpeltjes vaarwel met de Mesoéclat-behandeling van Mesoestetic®. Laat uw huid er opnieuw jong en  stralend uitzien!

De Mesoéclat-methode werd ontwikkeld om dat verdedigingsmechanisme te activeren en te stimuleren.  Deze methode veroorzaakt een celvernieuwing die aan de huid opnieuw haar vitaliteit, elasticiteit en jeugdigheid  teruggeeft.

Hoe: kuur van 5 sessies (cosmedische thuisproducten inbegrepen in de kuur).

Odoo text and image block
Odoo image and text block

LUMI8 LED-LICHT

De Lumi 8 LED is een handsfree, CE medisch goedgekeurd intens LED-licht, voor alle huidtypen.

Dankzij de ‘8' voorgeprogrammeerde willekeurige variaties van pulsen en energie-intensiteit verdwijnen fijne lijntjes en vervagen diepe rimpels. Dit toestel is gespecialiseerd in het behandelen en verwijderen van acne, pigmentvlekken, striemen, littekens, doffe teint, couperose, vergrote poriën.

Jarenlang onderzoek heeft immers aangetoond dat LED-lichttherapie de fibroblasten en de collageenvorming stimuleert, de celstofwisseling en de bloedcirculatie versnelt en verbetert. De ‘Power Wave Cycle’ is een gepatenteerde Lumi 8-technologie die voor nog betere resultaten zorgt. Dit maakt onze Lumi 8 een uniek en ‘must-have’ toestel voor de schoonheidsspecialiste die vooruit wil met haar instituut.

Combineer de behandelingen van de Lumi 8 LED-lichttherapie met de cosmedische producten van Mesoestetic en laat u verrassen door de verbluffende resultaten na slechts één behandeling! Als aanvulling bij de professionele verzorgingen en voor een optimaal resultaat heeft Mesoestetic® ook een hele lijn producten voor thuis, aangepast aan elk huidtype.

Vraag uw offerte/testsessie aan bij volgend e-mailadres


info@aesthetic-solutions.be

Resultaten

Odoo CMS - a big picture

 

Odoo CMS - a big picture

Resultaat na 1 sessie Glycolzuurpeeling + LUMI8 LED-LICHT

Nog steeds niet overtuigd? No worries, probeer het zelf en laat u overtuigen van de kracht van ons concept. 

Neem contact met ons op via onderstaande knop en leg een testsessie vast! 

- We let the results speak for itself-

HOME TREATMENT 

Het Anti-Aging gamma 


Huidveroudering is een geleidelijk proces dat tot uiting komt in een reeks veranderingen in het uiterlijk en de textuur van de huid. Deze veranderingen houden verband met het verstrijken van de tijd (chronoaging of intrinsieke veroudering), blootstelling aan zonnestraling (photoaging), levensstijl en andere milieu- of extrinsieke factoren.

Huidveroudering komt dus niet altijd overeen met de chronologische leeftijd, maar weerspiegelt de biologische leeftijd van de huid. Volgens de schaal van Dr. Glogau kan huidveroudering worden geclassificeerd in 4 fases die de intensiteit van epidermale en huidbeschadiging weerspiegelen. De 4 fases veroudering moeten verschillend en opeenvolgend worden behandeld. Daarom heeft mesoestetic® specifieke behandelingen die zowel een preventieve als een palliatieve reactie op elk van hen bieden.


Energy C:             FASE 1 HUIDVEROUDERING (20-30 jaar)

Collagen 360°: FASE 2 HUIDVEROUDERING (30-40 jaar)

Stem cell:            FASE 3 HUIDVEROUDERING (40-50 jaar)

Radiance DNA : FASE 4 HUIDVEROUDERING (50-60 jaar) (gepatenteerd)

Ultimate W+:     Gepigmenteerde huid 

Odoo image and text block

Energy C

Deze lijn is bedoeld voor de eerste tekenen van huidveroudering tegen te gaan. 

Antioxidantenlijn met een hoge concentratie vitamine C voor een verbluffend verhelderend effect.  De lijn omvat 3 thuisverzorgingsproducten en een professionele salonbehandeling.   

Vitamine C (ascorbinezuur) is een werkzame stof die veroudering van de huid voorkomt. Topisch toegepast, blijft het 48 uur in de huid, waar de verkregen therapeutische respons 30 keer hoger is dan bij orale toediening.

De effectiviteit ervan is aangetoond in verschillende in vitro en in vivo studies.


Klik hier voor meer info over Energy C

Collagen 360°


Geeft het gezicht een stevigere teint dankzij de hoge concentratie van verrijkt marinecollageen. Verbetert de contouren van het gezicht en herstructureert de huid, waardoor de huiddichtheid en elasticiteit toenemen. 

Collageen is het belangrijkste bestanddeel van de dermis dat verantwoordelijk is voor de stevigheid en strakheid van de huid. Met het verstrijken van de tijd neemt de synthese af, resulterend in een verlies van gezichtsvolume.

Collagen 360º is een cosmeceutische lijn met hoge concentraties aan verrijkt marinecollageen, ontworpen om de reductie van collageen tegen te gaan, waardoor de elasticiteit van de huid wordt verbeterd dankzij de opnieuw ver sterkende, verstevigende en vastzittende werking.  


Klik hier voor meer info over Collagen 360°

Odoo text and image block
Odoo image and text block

Stem Cell


Cosmeceutische lijn met hoge concentraties van plantenstamcellen, ontworpen om de vertraging in celregeneratie te keren, de bindweefselstructuur te versterken en de kwaliteit en textuur van de huid te verbeteren. Huidstamcellen zijn de bron van de nieuwe cellen in de verschillende huidlagen.

Na verloop van tijd vertraagt ​​hun activiteit: de huid verliest zijn vermogen tot vernieuwing, wat leidt tot een verlies van toon en de vorming van diepe rimpels.

stem Cel is een cosmeceutische lijn met hoge concentraties van plantenstamcellen die zijn ontworpen om de vertraging in celregeneratie te bestrijden , versterking van de weefselstructuur van de huid en verbetering van de huidkwaliteit en textuur.


Klik hier voor meer info over Stem Cell

Radiance DNA

Globaal werkende anti-verouderingslijn ontworpen om tekenen en symptomen te behandelen die kenmerkend zijn voor ouder worden. Beschermt en repareert cel-DNA, voorkomt toekomstige schade en vertraagt ​​voortijdige veroudering

Na verloop van tijd verzwakken oxidatieve stress en omgevingsinvloeden, vooral zonnestralen en vrije radicalen, de interne mechanismen van de huid, beschadigen ze het DNA en verstoren ze de expressie van bepaalde genen die essentieel zijn in de strijd tegen huidveroudering. 

Radiance DNA is een cosmeceutische lijn die de jeugdigheid van cellen behoudt dankzij [meso] recovery complex®, een exclusief complex van actieve ingrediënten met antioxiderende eigenschappen die cellulair DNA beschermen en repareren.


Klik hier voor meer info over Radiance DNA

Odoo text and image block
Odoo image and text block

Ultimate W+

Complete lijn van 9 producten gemaakt van een unieke combinatie van actieve ingrediënten gespecialiseerd in whitening en verheldering, anti-aging en hydraterende, en preventieve en beschermende eigenschappen.

Ook bevat Ultimate W+ de gepatenteerde (Meso) White Complex Technolgy

Exclusief complex van actieve ingrediënten met bewezen doeltreffendheid die de synthese van melanine remmen door verschillende stappen in de vorming en overdracht ervan te verstoren. De technologie is gebaseerd op specifieke biovectoren voor afgifte, die in staat zijn om het complex van stoffen "ongewijzigd" in de celkern te dragen en vrij te geven, waardoor een ongekende werkzaamheid wordt gegarandeerd.

Kapselt actieve ingrediënten in om ze naar de diepste lagen van de huid te dragen. In zijn samenstelling en structuur bootst het het celmembraan na, waardoor de niveaus van penetratie en diffusie worden verhoogd.

Heeft een effect op het huidoppervlak en verbetert het uiterlijk en het gevoel van de huid.


Klik hier voor meer info over Ultimate W+