Odoo image and text block

COSMELAN  
   Pigment, de rimpel van de toekomst

De wereldwijde n°1 depigmentatiebehandeling.   

Een doeltreffende combinatie van een professionele behandeling en een opvolgende thuisverzorging voor alle fototypes van de huid.

Dankzij de revolutionaire Cosmelan-behandeling van Mesoestetic wordt de melaninevorming plaatselijk en uitwendig verminderd. Hierdoor worden huidvlekken, te wijten aan melanine, hyperpigmentatie of ouderdomsvlekken verzacht en verwijderd.  U krijgt hierdoor opnieuw een pigmentvrije, gezonde en heldere huid.  

Cosmelan is al 25 jaar dé behandeling bij uitstek bij hyperpigmentatie en is het favoriete product van de meest prestigieuze huidtherapeuten, artsen, huidverbeteringsinstituten en dermatologen wereldwijd.  Cosmelan is de  enige behandeling wereldwijd waarmee je 95% van het diepliggend melasma kan wegwerken.

Alle producten en behandelingen van Mesoestetic® zijn ISO- gecertificeerd en FDA-goedgekeurd. Het Mesoestetic® netwerk vormt met andere woorden een belangrijke meerwaarde voor elk instituut: Geen grote investering maar maximaal resultaat, hoge rendabiliteit én gegarandeerd tevreden klanten. 

 

Video Cosmelan

 
 

Cosmelan® is een depigmenterende methode met een intensief correctief effect dat de overproductie van melanine in de melanocyten reguleert en het verschijnen van nieuwe donkere vlekken remt en bestrijdt.

Het heeft een dubbele corrigerende en controlerende actie, waardoor resultaten op korte en lange termijn worden behaald door hyperpigmentatie onder controle te houden.

De methode omvat 4 behandelingsfasen en de volledige compliantie zorgt voor uitstekende resultaten voor patiënten

Resultaat Cosmelan


Odoo CMS - a big picture

 

Odoo CMS - a big picture