Odoo image and text block

Energy C

Blootstelling aan de zon, roken, een streng dieet of stress, tekort aan vitaminen etc. oxideren de huid, met een doffe, verstikte huid als resultaat. Dankzij haar dubbele antioxiderende werking neutraliseert Energy C de vrije radicalen en worden de celmembranen beschermd.

  • - UVA en UVB fotoprotectie: vermindert post solaire erythema.

  • - Energy C maakt de huidskleur egaal en zorgt voor een lumineus, verhelderend effect.

  • - Energy C verhoogt de collageensynthese, voorkomt vroegtijdige fotoveroudering en zorgt zo voor een Vermindering van expressielijntjes en fijne rimpels.

VOOR WIE?
Tot de leeftijd van 30 jaar OF voor de vale, doffe, gepigmenteerde huid, de rokershuid of na een langdurige ziekte.

EFFECT:
Antioxiderend, hydraterend, energiserend en verhelderend effect.

TE COMBINEREN MET:
Mesopeel kuur, Cosmelan of Energy C Cosmeceutical pack.

De Mesoestetic®-oplossing: energy C

De energie-C-lijn bestaat uit een professionele behandeling en 3 producten voor huisonderhoud die zijn geformuleerd om te reageren op
verouderingstechnologische aandoeningen van stadium I.

De hoge concentraties vitamine C van alle producten uit de energie-C-lijn geven het ook de mogelijkheid om effectief te reageren op de eerste tekenen van fotoaging en dankzij de complementaire aard van de antioxidante werkzame stoffen is dit de ideale behandeling voor huid die verzwakt is door blootstelling aan de zon, roken, strikte diëten of stress etc.

In de verouderingsfasen I, III en IV kan energy C worden gebruikt als de eerste antioxidanten-stap van een sequentiële behandeling gecombineerd met collagen 360°, stem Cell en Radiance-DNA door mesoestetic®.

 Na behandeling met mesopeel door Mesoestetic® zal het gebruik van energy C het wederkerend risico van pigmentatie verminderen dat sommige mensen ondergaan.

 

Odoo CMS - a big picture

A Small Subtitle

Choose a vibrant image and write an inspiring paragraph about it. It does not have to be long, but it should reinforce your image.

Contact us »