Odoo image and text block

Mesopeels by  Mesoestetic®

Mesoestetic® presenteert een hoogontwikkeld gamma professionele peelings. Dankzij verschillende hydrozuren - melkzuur, amandelzuur, salicylzuur en glycolzuur - hebben zij een exfoliërende actie op de huid.

De peeling behandeling is een eenvoudige en doeltreffende - doch delicate, techniek. Hij veroorzaakt een gecontroleerde vernieuwing van de opperhuid alsook van de diepere huidlaag. Hierdoor ontstaat een verdikking van de huid, een regeneratie van de collageen- en elastinevezels, een melanineregulatie en een vasculaire stimulatie. 

Met andere woorden door deze behandeling verbetert u niet alleen het uitzicht van de huid maar wordt ook de huidvernieuwing- en verjonging gestimuleert. Deze behandelingen zijn aangewezen bij acnehuiden, huidverslapping, mimische en andere rimpels, striemen, littekens, huidvlekken en alle huidimperfecties in het algemeen.

Odoo image and text block


Mesoestetic®-oplossing: Mesopeels

Mesopeels by Mesoestetic® is het meest geavanceerde assortiment van specifieke chemische peelings (19 referenties), ontworpen voor huidtherapeuten, de betere schoonheidsspecialisten en dermatologen die veilige, efficiënte producten nodig hebben die gemakkelijk te gebruiken en te controleren zijn. Het bereik maakt het mogelijk om hyperpigmentatie, de tekenen van elk stadium van veroudering en esthetische problemen zoals acne en de gevolgen ervan, cuperose, rosacea, striae en andere imperfecties te effectief behandelen.

Mesoestetic Pharma Group beschikt niet Enkel over een arsenaal aan enkelvoudige peelings, maar ook gecombineerde peelings

De gecombineerde peelings zijn exclusieve peelings geformuleerd met een precieze combinatie van chemische exfolianten. Deze synergetische combinatie van stoffen maakt het mogelijk om de meest specifieke en gemeenschappelijke esthetische aandoeningen (hyperpigmentatie, acne, veroudering, enz.) Praktisch te behandelen door de eigenschappen van elk middel te maximaliseren om een algeheel resultaat te verkrijgen