Odoo image and text block

RADIANCE DNA (Gepatenteerd)

Radiance DNA bevat in zijn formule het gepantenteerde, krachtige [meso] herstelcomplex.

Deze exclusieve technologie is gebaseerd op bioconvectoren die de ingekapselde actieve bestanddelen pas in de cel vrijgeven om de levensverwachting van de cel te verhogen, ter ondersteuning van het DNA ‘herstel en protectie’ proces, en om de biologische klok van de cel te synchroniseren. Bekom ongeziene en de meest efficiënte resultaten!

Zowel IN (orale producten) en OUT (topische producten).


VOOR WIE? Voor de rijpere huid of voor nog performantere resultaten tijdens de anti-aiging kuren. Ook voor personen die behoefte hebben om hun jeugdige huid te behouden.

EFFECT?
Herstellend en hermodellerend effect voor de diepere rimpels.
De huid hervindt haar jeugdigheid, elasticiteit en stevigheid, wordt helder en lumineus en de rimpels verminderen gradueel.

TE COMBINEREN MET: 
Mesopeels, Mesoéclat of Radiance DNA Cosmeceutical pack.

De Radiance DNA-lijn is een volledig integrale, anti-aging, wereldwijd werkende behandeling die is ontworpen om te reageren op verouderingstestestoornissen in Fase 4. Radiance-DNA is gericht op het verlengen van de levensduur van cellen, en werkt op DNA-herstel- en beschermingsprocessen via drie wegen:
- 1 professionele behandeling
- 5 cosmeceutics voor actueel gebruik
- 1 intensieve, nutricosmetische behandeling

Radiance-DNA kan worden gecombineerd met energy C, collageen 360° en stem Cell binnen een sequentiële anti-agingbehandeling.
Het kan worden gecombineerd met mesoéclat huidverjongende behandeling om de therapeutische respons van de patiënt te versterken.
Dankzij de sterk herstellende en herstellende eigenschappen is stralings-DNA ook de ideale aanvulling voor behandelingen met mesopeel.
Door globaal te handelen op zeer geavanceerde tekenen van veroudering, is Radiance-DNA de ideale synergetische aanvulling van
mesotherapiebehandelingen met mesohyal.