Sweating is the new tanning

Odoo image and text block

Aesthetic Solutions is gespecialiseerd in het helpen overschakelen van het oude 'tanning concept' naar het nieuwe concept. Een zonnebankcentrum kan niet meer overleven van enkel zonnebanken.

Het nieuwe concept bestaat eruit dat wij een zonnebankcentrum zullen omscholen naar een ultieme 'wellness and tanning center' waar zowel tanning en wellness centraal staan om een ultieme ervaring aan de klant te geven en zal zich dus moeten aanpassen aan de steeds veranderen markt.


No worries, we have the solution, thank us later ;-)                  

Odoo image and text block

Sweating is the new tanning

Aesthetic Solutions is gespecialiseerd in het helpen overschakelen van het oude 'tanning concept' naar het nieuwe concept. Een zonnebankcentrum kan niet meer overleven van enkel zonnebanken. Het nieuwe concept bestaat eruit dat wij een zonnebankcentrum zullen omscholen naar een ultieme 'wellness and tanning center' waar zowel tanning en wellness centraal staan om een ultieme ervaring aan de klant te geven. 


Waarom opteren voor de Slimline:

1) De zonnebanksector is een zwaar krimpende industrie die nooit meer zal groeien. 

2) De wellness industrie is een industrie die énorm aan het groeien is. Je potentiële doelgroep is dus veel groter indien je opteert voor een aanvullend Wellnessconcept 

3) Handsfree. Je hoeft dus geen arbeid te verrichten. Laat de klant gedurende een halfuur genieten van de ultieme multisensoriële ervaring  terwijl u de volgende klant kan behandelen.  

4) Meer winst. Dankzij het feit dat dit toestel handsfree is kan u dus meteen aan de volgende klant beginnen. Maar aangezien we dit toestel combineren met de medische afslankproducten van Mesoestetic kan u een zéér mooie (én eerlijke) prijs vragen aan uw klant waar resultaat centraal staat). 

Wellness + Results. 

Het succes van de slimline is de danken aan de combinatie van:

- warmte (20-81°C)

- diepe infrarood (celvernieuwing, verbetering immuumsysteem, pijnverzachting etc.),

- massage (zeer goed voor mensen met lage rugpijnen)

- de himalaya zoutsteen (anti-inflammatoir, antibacterieel, etc.),

- de Aroma's (relaxerende werking)

Ook voor mensen die overbelast zijn (door stress, insomnia, …) is dit toestel zéker en vast aangeraden. Dankzij de combinatie van alle elementen van de Slimline (aroma's, warmte, muziek, infrarood, massage) zal de klant meteen een gevoel van kalmte en rust krijgen. Het heeft dus ook een therapeutische werking.

Maak een afspraak met een van onze adviseur-experts en laat u begeleiden naar het 'Nieuwe concept'. 


                                      

                                    info@aesthetic-solutions.be