Pigmentvlekken verwijderen

AESTHETIC DEPIGMENTATION CONCEPT

The Professional Depigmentation Treatment

Pigmentvlekken verwijderen

Pigmentatie, de rimpel van de toekomst

Cosmelan: de wereldwijde n°1 depigmentatiebehandeling.   

Een doeltreffende combinatie van een professionele behandeling en een opvolgende thuisverzorging voor alle fototypes van de huid. Wilt u onze producten in uw assortiment opnemen? Word dan vrijblijvend partner.

Dankzij de revolutionaire Cosmelan-behandeling van Mesoestetic wordt de melaninevorming plaatselijk en uitwendig verminderd. Hierdoor worden pigmentvlekken, te wijten aan melanine, hyperpigmentatie of ouderdomsvlekken verzacht en verwijderd.  U krijgt hierdoor opnieuw een pigmentvrije, gezonde en heldere huid.

Cosmelan is al 25 jaar dé behandeling bij uitstek bij hyperpigmentatie en is het favoriete product van de meest prestigieuze huidtherapeuten, artsen, huidverbeteringsinstituten en dermatologen wereldwijd.  Cosmelan is de  enige behandeling wereldwijd waarmee je 95% van het diepliggend melasma kan wegwerken.

Alle producten en behandelingen van Mesoestetic® zijn ISO- gecertificeerd en FDA-goedgekeurd. Het Mesoestetic® netwerk vormt met andere woorden een belangrijke meerwaarde voor elk instituut. Dit betekent geen grote investering maar een maximaal resultaat, hoge rendabiliteit en gegarandeerd tevreden klanten. 

Pigmentvlekken verwijderen met LED-licht

De Lumi 8 LED is een handsfree, CE medisch goedgekeurd intens LED-licht, voor alle huidtypen.

Dankzij de ‘8′ voorgeprogrammeerde willekeurige variaties van pulsen en energie-intensiteit verdwijnen fijne lijntjes en vervagen diepe rimpels. Dit toestel is gespecialiseerd in het behandelen en verwijderen van acne, pigmentvlekken, striemen, littekens, doffe teint, couperose, vergrote poriën.

Jarenlang onderzoek heeft immers aangetoond dat LED-lichttherapie de fibroblasten en de collageenvorming stimuleert, de celstofwisseling en de bloedcirculatie versnelt en verbetert. De ‘Power Wave Cycle’ is een gepatenteerde Lumi 8-technologie die voor nog betere resultaten zorgt. Dit maakt onze Lumi 8 een uniek en “must-have’” toestel voor de schoonheidsspecialiste die een weg vooruit wil met haar instituut.

Combineer de behandelingen van de Lumi 8 LED-lichttherapie met de cosmedische producten van Mesoestetic en laat u verrassen door de verbluffende resultaten na slechts één behandeling! Als aanvulling bij de professionele verzorgingen en voor een optimaal resultaat heeft Mesoestetic® ook een hele lijn producten voor thuis aangepast aan elk huidtype.

Cosmelan: hoe werkt het?

Cosmelan® is een depigmenterende methode met een intensief correctief effect dat de overproductie van melanine in de melanocyten reguleert en het verschijnen van nieuwe donkere vlekken remt en bestrijdt. 

Het heeft een dubbele corrigerende en controlerende actie waardoor resultaten op korte en lange termijn worden behaald door hyperpigmentatie onder controle te houden.

Cosmelan: resultaten van depigmentatie

NIEUW

Tran3x

Een professionele- en thuisoplossing voor een meer effectieve, flexibele en innovatieve integrale behandeling van pigmentvlekken.Home Depigmentation Treatment

Donkere vlekken en rimpels verwijderen met Ultimate W+

Complete lijn van 9 producten gecreëerd vanuit een unieke combinatie van actieve ingrediënten. Het is een lijn ontworpen om het verschijnen van donkere vlekken en fijne rimpels te voorkomen en aanzienlijk te verminderen. Ultimate W+ geeft de huid verbeterde uitstraling en zachtheid.

Ultimate W + is een cosmeceutische lijn verrijkt met het [meso] white-complex, een uniek gepatenteerd complex op basis van actieve ingrediënten met een drievoudige werking:

 

  • Verhelderende werking: het remt de enzymen die betrokken zijn bij de melaninesyntheseprocessen, terwijl het tegelijkertijd de celvernieuwing stimuleert,  melanineophoping verwijdert en voorkomt. Het maakt de huidskleur egaal en verhelderd de donkere vlekken waardoor deze worden verminderd.
  • Anti-aging en hydraterend: verbetert de natuurlijke huidbarrière. Het minimaliseert de poriegrootte en vermindert diepe rimpels en fijne lijntjes.
  • Preventief en beschermend: krachtige antioxiderende werking. Het beschermt tegen UV-stralen en vrije radicalen. 

Ultimate W+ is onmisbaar om het behaalde resultaat te behouden en te verbeteren.